Sport

Schimbări de trupe la CSM București! Negociază cu omul care a dus Dinamo în Champions League. Transfer de la Rapid înainte de meciul direct

La CSM București sunt mari schimbări de trupe. "Tigroaicele" nu au un sezon strălucit, iar oficialii echipei pregătesc schimbări importante, atât la nivel de conducere, cât şi la nivel de lot.
23.02.2022 | 13:39
Schimbari de trupe la CSM Bucuresti Negociaza cu omul care a dus Dinamo in Champions League Transfer de la Rapid inainte de meciul direct
CSM Bucureşti, în meciul cu Esbjerg. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti are un sezon dificil. “Tigroaicele” suferă atât pe plan intern, cât şi în EHF Champions League, însă Adi Vasile speră ca echipa să arate altă faţă în meciurile decisive, care urmează în scurt timp.

CSM Bucureşti, meciuri decisive pentru acest sezon! Joi, derby de titlu cu Rapid

Joi, de la ora 18:00, CSM Bucureşti joacă pe terenul Rapidului un meci crucial pentru titlu. Echipa giuleşteană are un avans de 4 puncte în fruntea clasamentului şi cu o victorie s-ar putea distanţa decisiv de adversară.

ADVERTISEMENT

În Champions League, “tigroaicele” joacă împotriva lui ŢSKA Moscova în play-off, echipă antrenată de Florentin Pera. Drumul spre Final Four va fi dificil, iar dacă CSM va câştiga disputa cu ŢSKA, se va duela cu Esbjerg în sferturi.

Schimbări importante în vară! Daniel Georgescu, managerul care a transformat Dinamo, dorit la CSM

De la anul se pregătesc mari schimbări de trupe la gruparea bucureşteană. Daniel Georgescu, managerul care a participat la transformarea lui Dinamo dintr-o echipă în colaps la una de Champions League, negociază postul de manager al secţiei de handbal de la CSM Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Daniel Georgescu a făcut un pas în spate de la Dinamo şi apropiaţii susţin că nu se mai regăseşte în actualul proiect al “dulăilor”. Venirea lui Xavi Pascual a limitat mult implicarea lui Georgescu la echipă, deciziile importante fiind luate de tehnician.

Tras pe linie moartă după venirea lui Pascual! Ibericul l-a adus pe Barrufet pe postul de manager

În plus, Dinamo a adus un nou director sportiv, pe David Barrufet, legendarul handbalist spaniol. Pascual şi Barrufet au colaborat în ultimii ani la Barcelona, iar odată cu venirea unui nou manager, Georgescu nu mai are niciun cuvânt la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Astfel, din vară este foarte posibil ca Daniel Georgescu să treacă la CSM Bucureşti. În acest moment, strategia şi transferurile sunt făcute de antrenorul Adi Vasile, iar cu siguranţă că un om cu experienţa lui Georgescu în conducere ar fi un mare plus pentru “tigroaice”.

Adi Vasile are postul ameninţat! Buceschi, transfer înaintea derby-ului cu Rapid

Vorbind de antrenor, Adi Vasile nu are postul asigurat la CSM Bucureşti. Rezultatele modeste din acest sezon i-au şubrezit poziţia, iar următoarele meciuri se pot dovedi decisive pentru viitorul tehnicianului la CSM.

ADVERTISEMENT

Şi la capitolul transferuri CSM Bucureşti punctează. Conform Gsp, Eliza Buceschi va pleca de la Rapid la CSM Bucureşti, începând din sezonul viitor. “Tigroaicele” au nevoie de o jucătoare valoroasă pe postul de centru, iar Buceschi este o variantă foarte bună.

Bugetul echipei rămâne la acelaşi nivel

Transferul lui Buceschi vine după ce “tigroaicele” au ratat-o pe Grace Zaadi, care a decis să îşi prelungească înţelegerea cu Rostov. CSM Bucureşti le-a mai transferat pentru sezonul viitor pe Kalidiatou Diakate şi Marina Sudakova.

Aşa cum FANATIK a anunţat, bugetul de 3,8 milioane al lui CSM Bucureşti va rămâne la acelaşi nivel şi în sezonul viitor. În această stagiune, lucrurile sunt destul de complicate din punctul de vedere al obiectivelor, iar CSM Bucureşti are nevoie de un final de sezon fabulos pentru a câştiga titlul şi de a ajunge în Final Four.

  • 20.000 de euro este salariul Cristinei Neagu, conform noului contract
  • 3.800.000 de euro este bugetul anual al lui CSM Bucureşti

 

ADVERTISEMENT