Sport

CSM Bucureşti – ŢSKA Moscova 32-27. „Tigroaicele” au dat cu piciorul unui avantaj de 9 goluri și tremură pentru calificare

03.04.2021 | 18:24
CSM Bucuresti  TSKA Moscova 3227 Tigroaicele au dat cu piciorul unui avantaj de 9 goluri si tremura pentru calificare
ADVERTISEMENT

CSM București a câștigat prima manșă a sferturilor de finală din Liga Campionilor contra lui ȚSKA Moscova la o diferență de 5 goluri și tremură pentru calificarea în Final Four.

„Tigroaicele” au evoluat excelent în primele 45 de minute, când s-au distanțat chiar și la 9 goluri, dar au avut o cădere pe finalul meciului, care le-a permis rusoaicelor să revină periclos pe tabelă.

ADVERTISEMENT

Calificarea se va decide astfel în returul de la Moscova, programat să se dispute duminica viitoare, pe 11 aprilie, de la ora 17:00.

CSM București – ŢSKA Moscova 32-27 (20-12) – VEZI VIDEO

Min. 58: După ce în minutul 44 aveau 9 goluri avans, bucureștencele au avut o cădere inexplicabilă și tremură pe acest final de meci. 30-26

ADVERTISEMENT

Min. 55: Cu 5 minute înaine de final, CSM conduce cu 6 goluri. 30-24

Min. 50: Relaxare prematură a echipei noastre, care le permite rusoiacelor să revină pe tabela de marcaj. 28-22

Min. 44: Pentru prima dată în acest meci, CSM se desprinde la 9 goluri. 27-18

Min. 35: Repriza a doua începe așa cum s-a terminat prima, cu CSM-ul menținând un avans de 8 goluri. 23-15

ADVERTISEMENT

Min. 30: Evoluție de vis a CSM-ului în prima repriză, care conduce la pauză cu 8 goluri diferență. 20-12

Min. 25: Se reface diferența de 6 goluri, după ce rusoaicele reușiseră să revină pe tabelă. 16-10

ADVERTISEMENT

Min. 20: Diferența se mărește la 6 goluri, cu 10 minute înainte de pauză. 13-7

Min. 15: Bucureștencele continuă să joace foarte bine și se duc la 5 goluri distanță: 10-5

Min. 10: „Tigroaicele” se desprind la 4 goluri pe tabelă, datorită evoluției foarte bune a Jelenei Grubisic. 7-3

Min. 5: Cele două echipe merg cap la cap în acest început de meci. 3-3

UPDATE 3 aprilie, ora 17:00 / A început partida dintre CSM București și ȚSKA Moscova, manșa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin.


UPDATE 3 aprilie, ora 16:35 / Au apărut și listele oficiale cu cele 16 jucătoare pe care cei doi antrenori le vor avea la dispoziție pentru meciul de astăzi.


ȘTIRE INIȚIALĂ 3 aprilie, ora 15:00

Este un examen greu pentru „tigroaice”, ŢSKA Moscova fiind o nouă putere în handbalul feminin născută ca Afrodita din spuma mării, absolut pe nepusă masă. Până acum, Rusia însemna Rostov pe Don, echipa la care s-a aflat pe bancă fostul selecţioner al României, spaniolul Ambros Martin.

Antrenorul lui CSM Bucureşti şi, totodată, selecţionerul României, Adi Vasile, recunoaşte valoarea adversarului, însă se declară optimist, considerând că dacă echipa sa va juca la potenţialul maxim şi va fi ajutată de evoluţia unei Cristine Neagu în zi de şut calificarea este posibilă.

CSM Bucureşti – ŢSKA Moscova Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV

Partida CSM Bucureşti – ŢSKA Moscova se joacă sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 17:00, în capitala României, un dezavantaj pentru noi, pentru că jocul decisiv va avea loc acasă la rusoiace şi va fi transmisă în direct pe canalele Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV. De asemenea, o mai puteţi urmări în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO.

Numeroase cazuri de coronavirus au lovit echipele prezente în grupele finale ale Ligii Campionilor la handbal feminin şi acest lucru a obligat forul european să decidă acordarea victoriei la masa verde în favoarea echipelor cu care urmau să joace formaţiile cu jucătoare infectate.

CSM București, una caldă, alta rece, în „optimile” cu SCM Vâlcea

Aşa s-a ajuns la clasarea pe locul 3 la finalul grupelor principale a fetelor de la CSM Bucureşti, care în „optimi” au avut ca adversare exact pe marea rivală pe plan intern, campioana SCM Râmnicu Vâlcea. S-au impus tigroaicele la capătul a două partide diametral opuse şi ca rezultat şi ca desfăşurare. Victorie netă bucureştencele la Vâlcea, succes clar, dar nu suficient ca număr de goluri vâlcencele la retur în Capitală.

ŢSKA Moscova, calificare dramatică în faţa lui Krim Ljubljana

Această fluctuaţie uriaşă în evoluţia echipei l-a îngrijorat pe Adi Vasile, care ştie foarte bine că ŢSKA Moscova are câteva clase peste Vâlcea, pe care a zdrobit-o în grupa principală B şi că este vital să câştige prima manşă, la Bucureşti.

CSM a fost foarte aproape de a primi un ajutor uriaş, nesperat, pentru accederea în Final Four. În optimi, Krim Ljubljana a produs senzaţie, învingând acasă la cinci goluri pe ŢSKA, dar, din păcate, la Moscova au câştigat gazdele cu şase goluri şi s-au calificat. Krim Ljubljana ar fi fost un adversar mult mai facil pentru CSM.

ADVERTISEMENT