Sporturi

CTP dă de pământ cu Karolina Pliskova, adversara Simonei Halep în finala de la Roma: ”De ce a mai intrat pe teren?”

21.09.2020 | 16:29
CTP da de pamant cu Karolina Pliskova adversara Simonei Halep in finala de la Roma De ce a mai intrat pe teren
ADVERTISEMENT

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu dă de pământ cu Karolina Pliskova, care a abandonat meciul cu Simona Halep din finala de la Roma.

Românca a câștigat în premieră turneul din capitala Italiei, după ce jucătoarea din Cehia s-a retras la scorul de 6-0, 2-1 pentru româncă.

ADVERTISEMENT

În cel de-al doilea ghem al primului set, Simona Halep a fost aproape să se accidenteze. Românca a plecat în alunecare după o minge a cehoaicei, dar piciorul i s-a blocat în zgură.

Karolina Pliskova, criticată de CTP după abandonul din finala de la Roma

”Este straniu ce s-a întâmplat. Nu a arătat în meciul din semifinale că ar avea probleme. Avea ochii roşii şi îşi sufla nasul. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea în nici 24 de ore. De ce a mai intrat pe teren?”, au fost criticile pe care CTP i le-a adus Karolinei Pliskova după finala de la Roma.

ADVERTISEMENT

”Până la abandon, ea nu s-a mişcat. Tot ce a lovit a fost de pe loc. A avut un serviciu slab. A cerut şi asistenţă medicală. Nu înţeleg cum i s-a degradat starea în 24 de ore şi de ce a mai intrat pe teren în astfel de condiţii”, a mai spus jurnalistul la Digi24.

”Putintseva a abandonat şi ea, dar era explicabil la ea. A avut meciuri crunte şi a fost uzată. Condiţia fizică este un parametru important. Acum o să auzim că Simona a câştigat pentru că a beneficiat de două abandonuri. Nu este adevărat”, a încheiat Cristian Tudor Popescu.

ADVERTISEMENT

La festivitatea de premiere, Karolina Pliskova a ținut să o felicite pe Simona Halep: ”Vreau să vă mulţumesc pentru că aţi venit aici. Sunt dezamăgită că nu au putut să termin finala. Vreau s-o felicit pe Simona pentru victorie. Le mulţumesc celor din echipa mea pentru că au fost alături de mine. Organizarea a fost perfectă şi abia aştept să revin aici”.