Fotbal international

Cu Agustina Gandolfo în atac, Argentina e deja în finala Mondială

Naționala Argentinei este susținută din tribune la Campionatul Mondial din Qatar de cele mai „fierbinți” fane. Agustina Gandolfo a atras atenția însă mod special.
11.12.2022 | 19:27
Agustina Gandolfo și Lautaruo Martinez sunt împreună de 4 ani. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Argentina are în Agustina Gandolfo unul dintre cei mai înfocați fani, iar superba iubită a lui Lautaro Martinez i-a înnebunit pur și simplu pe suporterii prezenți la Doha. Atacantul a fost eroul Argentinei în sfertul cu Olanda, când a transformat penalty-ul decisiv.

Agustina Gandolfo, partenera lui Lautaro Martinez, show total la Campionatul Mondial

Agustina Gandolfo este fără doar și poate cea mai sexy iubită de fotbalist din lotul naționalei Argentinei. Superba argentiniancă în vârstă de 27 de ani a fost prezentă la toate meciurile „pumelor” de la Campionatul Mondial.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, blonda lui Lautaro Martinez nu a ținut cont de nimic și a apărut pe plajele exclusiviste din Doha în cele mai sexy costume de baie, în pofida „recomandărilor” autorităților din Qatar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Agustina Gandolfo (@agus.gandolfo)

Fotomodelul are un corp de invidiat și un abdomen perfect, ca un adevărat sportiv. Agustina postează des video-uri cu exercițiile sale fizice, care au devenit un adevărat stil de viață.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Agustina Gandolfo și Lautaro Martinez

Jucătorul lui Inter Milano trebuie să îi mulțumească Wandei Nara, fosta soție a lui Mauro Icardi, care i-a făcut cunoștință cu Agustina Gandolfo la o petrecere.

Cei doi sunt împreună din 2018, nu sunt căsătoriți, dar au împreună o fetiță pe nume Nina, care susține și ea Argentina din tribune la turneul final.

ADVERTISEMENT

Blonda promovează un stil de viață sănătos și nu ai spune că în urmă cu puțin timp a trecut printr-o sarcină. Pe lângă banii pe care îi opține din reclamă și din online, Agustina deține și un restaurant de lux în Milano, numit Coraje.

Agustina Gandolfo, una dintre cele mai populare femei din Argentina

Popularitatea Agustinei Gandolfo este uriașă, mai ales în Argentina. Ea are peste un milion de fani pe pagina oficială de Instagram, unde postează sute de fotografii în cele mai sexy posturi.

ADVERTISEMENT

Sexy-argentinianca a devenit model în 2015, adoră vacanțele exotice și are mai multe tatuaje mici în diferite zone de pe corp. Nu și-a neglijat însă studiile și și-a luat diploma la Colegiul Spaniol Patagonia din Buenos Aires. Agustina Gandolfo are venituri anuale de două milioane de dolari.

Iubita lui Lautaro Martinez va avea din nou șansa să susțină Argentina din tribune în semifinalele Campionatului Mondial, în meciul contra Croației, iar atacantul este printre favoriți să marcheze. Partida are loc marți, 13 decembrie, de la ora 21:00.


  • Cota GET’S BET pentru Argentina: 3,15 este cota pentru pariul „Lautaro Martinez marchează în timpul regulamentar” la Argentina – Croația. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: