Life

Cu ce i-a enervat Jador pe Războinici la Survivor România. Gest șocant: „Vrea să-i dea pantalonii jos…”

05.03.2021 | 07:40
Cu ce ia enervat Jador pe Razboinici la Survivor Romania Gest socant Vrea sai dea pantalonii jos
Scandal la Survivor România. Fanii au luat foc după ultimele faze ale lui Jador: "Mergi acasă, circarule". Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador i-a enervat cumplit pe Războinici după ce a făcut un gest șocant la „Survivor România”. Cei din echipa adversă l-au criticar dur pe cântăreț pentru comportamentul pe care îl are în jungla Dominicană. 

Atitudinea lui Jador nu a trecut neobservată de ochii Războinicilor, care au avut comentarii dure la adresa lui. Încă de la debutul competiției sportive, manelistul a făcut orice ca să-i pună pe adversarii săi în încurcătură.

ADVERTISEMENT

Aceștia consideră că Jador a întrecut orice limită și că trebuie să-și schimbe compprtamentul față de ceilalți concurenți, pentru că gestul făcut de data aceasta a fost unul total deplasat.

Cu ce i-a enervat Jador pe Războinici la Survivor România. Gest șocant: „Vrea să-i dea pantalonii jos…”

Dorința lui Jador de a câștiga este atât de mare încât face tot ce-i stă în putință pentru a-i sabota pe cei din echipa albastră. De data aceasta, Războinicii nu au putut rămâne indiferenți atunci când au văzut ce a putut să facă manelistul și i-au criticat atitudinea nepotrivită.

ADVERTISEMENT

Starlin este de părere că Jador este o persoană falsă și că felul în care se poartă în fața camerelor este cu mult diferit față de cum este, de fapt, în realiate. Războinicul a spus că artistul a făcut unele lucruri imposibil de tolerat de când a început reality show-ul.

„M-a prins pe mine direct de unde mă doare, vrea să-i dea pantalonii jos lui Sorin, lui Musty îi spune un nume urât. Stop. Eu am mers pe un criteriu, mă respecți, te respet, atât. Când eu văd oamenicare se prefac în fața camerelor și în spate sunt altfel, eu nu tolerez așa ceva. Nu pot să mă prefac”, a declarat Starlin la „Survivor România”.

ADVERTISEMENT

Războinicii vor să ia atitudine în legătură cu Jador

Războinicii s-au săturat de gesturile deplasate și comportamentul lui Jador, drept pentru care vor să-i răspundă cu aceeași monedă, din moment ce nu pare să existe altă soluție. Andrei Dascălu este de părere că cei din echipa albastră au prea mult bun simț și nu se pot coborî la un asemenea nivel.

„Nu putem face ca el, să-i plătim cu aceeași moneda, noi avem bun simț. El a fost crescut altfel, noi trebuie să-l batem să se simtă prost”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT

„De două luni de zile, Jador continuă cu cuvinte, reacții, cu gesturi cu tot. El continuă și avansează, asta vrea să facă, a adus punctul culminant de nervi în echipa noastră. El și-a făcut punctul chiar dacă pe traseu a pierdut două puncte”, a spus Maria Hîngu, convinsă că Războinicii pierd puncte din cauza cântărețului.

Mai mult, Jador devine impulsiv atunci când pierde, după cum a spus și Sorin Pușcașu, și chiar a încercat să-i lovească pe Războinici cu diverse lucruri, fiind interesat doar să-i saboteze pe alții. „Problema cu Jador este una dificilă, de când e în competiție a încercat să facă treburi murdare.

Pe el nu-l interesează cum merge echipa lui, ci să meargă prost echipa cealaltă, să-i enerveze, să-i ațâțe, să urle în ureche. Cel mai deranjant este că atunci când noi câștigăm, el aruncă cu nisip, cu mingi, cu saci de nicip care sunt grei”, a spus concurentul.

ADVERTISEMENT