Sport

Cu cine a petrecut Neymar la împlinirea vârstei de 31 de ani. Vedeta surpriză care a stat alături de brazilian. Foto

Neymar a împlinit 31 de ani, iar la mica petrecere pe care a organizat-o la Paris s-a afișat alături de o frumoasă blondă.
05.02.2023 | 18:54
Neymar a împlinit 31 de ani, iar la mica petrecere pe care a organizat-o la Paris s-a afișat alături de o frumoasă blondă. Sursă foto: Instagram @bicoimbra
ADVERTISEMENT

Starul brazilian s-a accidentat la sfârșitul lunii ianuarie și nu a putut evolua în partida pe care PSG a câștigat-o, sâmbătă, 4 februarie, în fața lui Toulouse, scor 2-1.

La 31 de ani, Neymar a sărbătorit alături de o frumusețe din Brazilia

Neymar a fost prezent pe Parc des Princes pentru a vedea succesul formației sale, iar apoi a organizat o mică petrecere la un restaurant de lux din Paris, pentru a sărbători cei 31 de ani pe care i-a împlinit duminică, 5 februarie.

ADVERTISEMENT

Cunoscut ca fiind un personaj care nu are o prea mare stabilitate în relațiile de cuplu, vedeta lui PSG a fost însoțit la petrecere de o superbă blondă. Doar că aceasta nu este nicidecum noua sa cucerire.

Cea care i-a fost alături la aniversare este buna lui prietenă Bianca Coimbra, una dintre cele mai cunoscute influencerițe din Brazilia. Aceasta a venit special la Paris pentru a fi alături de fotbalist.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondă nu a rezistat tentației și a urcat un videoclip și mai multe fotografii pe rețelele de socializare. ”Acest clip spune totul despre noi”, a scris Coimbra la descriere.

Relația dintre cei doi este una foarte apropiată, Neymar fiind nașul de botez al fiicei frumoasei blonde. Bianca Coimbra a născut-o în vara anului trecut pe Antonella, iar jucătorul lui PSG i-a dedicat micuței primul gol marcat după sosirea acesteia pe lume.

ADVERTISEMENT

PSG vrea să scape de Neymar

Chiar dacă mai sunt patru săptămâni până la primul meci cu Bayern Munchen, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, conducătorii lui PSG sunt preocupaţi de situaţia lui Neymar. Parizienii se tem că fotbalistul ar putea să rateze manşa tur.

Staff-ul medical al lui PSG, care a monitorizat situaţia jucătorului în Qatar, are îndoieli în privinţa recuperării lui Neymar, mai ales după ce atacantul a şchiopătat de câteva ori în ultimele meciuri jucate pentru campioana Franţei. În plus, brazilianul este departe de forma arătată înainte de pauza provocată de Cupa Mondială.

ADVERTISEMENT

În ciuda formei bune pe care a arătat-o în prima parte a sezonului, Neymar a fost pus pe lista de transferuri de campioana Franței. Relația rece pe care fotbalistul brazilian o are cu Kylian Mbappe ar putea fi unul dintre motivele unei eventuale despărțiri.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,26 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la meciul Marseille – PSG

ADVERTISEMENT
Tags: