Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a devenit Eugen Voicu patronul lui Dinamo: „La dânsul la birou au fost negocierile!”. Cine și cum i-a dat banii lui Dorin Șerdean

Eugen Voicu a povestit la FANATIK SUPERLIGA cum a devenit patronul de la Dinamo şi a dezvăluit cum s-au făcut plăţile către Dorin Şerdean, fostul acţionar majoritar.
24.03.2024 | 12:11
Cum a devenit Eugen Voicu patronul lui Dinamo La dansul la birou au fost negocierile Cine si cum ia dat banii lui Dorin Serdean
Cum a devenit Eugen Voicu patronul lui Dinamo: „La dânsul la birou au fost negocierile!”. Cine și cum i-a dat banii lui Dorin Șerdean. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În februarie 2023, Dinamo a intrat în era Red&White. Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu au cumpărat pachetul majoritar de acţiuni de la Dorin Şerdean, cel care avea 72% prin firma Lotus, preluată de la spaniolul Pablo Cortacero.

Cum a devenit Eugen Voicu patronul lui Dinamo: „La dânsul la birou au fost negocierile!”

Eugen Voicu a povestit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA cum s-au desfăşurat negocierile cu Dorin Şerdean pentru pachetul majoritar, care au avut loc chiar în biroul fostului finanţator de la Dinamo, Nicolae Badea:

ADVERTISEMENT

“Domnul Badea ne-a ajutat intermediind dialogul cu domnul Şerdean. La el în birou au fost negocierile. Ne-am întâlnit într-o zi de miercuri prima dată, i-am spus că asta este oferta. 

O să încercăm să îl atragem pe domnul Badea. Dacă şi-a schimbat poziţia, este bine venit în cadrul proiectului nostru. Miercuri am negociat, le-am spus care e preţul, au 48 de ore la dispoziţie.

ADVERTISEMENT

“Când să se pună banii pe această primă tranşă, absolut nimeni nu a pus”

A doua zi, joi seara, a venit cu avocaţii şi vineri noaptea am semnat. Asta a fost. I-am dat atunci un avans de 125.000 de euro domnului Şerdean. Am vorbit şi cu familia Iacob şi cu ceilalţi. Le-am spus că eu vin cu o parte din bani.

I-am rugat să vină şi ei. Când să se pună banii pe această primă tranşă, absolut nimeni nu a pus: «Veniţi cu 5000 cu 10.000 de euro, să ştiu că vă asumaţi riscurile». Am plătit aceşti bani, am rămas puţin descoperit.

ADVERTISEMENT

“Toţi cei 500.000 de euro. Am achitat tot”

La întâlnirile pe care le-am avut cu diverşi investitori, Andrei Nicolescu a adus mai mulţi astfel de oameni. Unii au şi fost temporar acţionari, cum este domnul Florică. 

Vreau să le mulţumesc celor care au pus umărul, în acel moment era mare nevoie de suport financiar. Banii lui Şerdean i i-am dat între timp pe toţi. Toţi cei 500.000 de euro. Am achitat tot, a spus Eugen Voicu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Red&White a preluat în februarie 2023 un pachet de 80% din acţiuni. 72% proveneau de la Dorin Şerdean, iar celelalte 8 procente de la APCH/DDB (n.r. suporteri), pentru care au mai plătit 55.000 de euro.

Cum a devenit Eugen Voicu patronul lui Dinamo: „La dânsul la birou au fost negocierile!”. Cine și cum i-a dat banii lui Dorin Șerdean

ADVERTISEMENT