Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a fost prima săptămână a lui Adi Mutu la CFR Cluj? “E greu când încerci să impui alt sistem de joc”

Cristi Balaj a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cum a fost prima săptămână de lucru pentru Adrian Mutu la CFR Cluj și ce probleme a întâmpinat antrenorul.
02.02.2024 | 21:17
Cum a fost prima saptamana a lui Adi Mutu la CFR Cluj E greu cand incerci sa impui alt sistem de joc
Cum a fost prima săptămână a lui Adi Mutu la CFR Cluj: “E greu când încerci să impui alt sistem de joc”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

A trecut o săptămână de când a preluat frâiele celor de la CFR Cluj de la Andrea Mandorlini, iar „Briliantul” a schimbat deja câteva lucruri în Gruia. Cristi Balaj a dezvăluit cum a decurs totul pentru antrenorul clujenilor în ultimul timp.

Cum a fost prima săptămână a lui Adi Mutu la CFR Cluj? “E greu când încerci să impui alt sistem de joc”

Adrian Mutu lucrează din greu la CFR Cluj și speră să readucă gruparea din Gruia în lupta pentru titlu în SuperLiga. Tehnicianul a schimbat sistemul de joc, iar Cristi Balaj a vorbit despre cum s-a descurcat „Briliantul” în ultimele zile la ședințele de antrenament.

ADVERTISEMENT

„A fost important că a câștigat și îmi este greu când încerc să impui un alt sistem de joc. Este nevoie de răbdare, de muncă, a fost o partidă dificilă împotriva celor de la Voluntari, o echipă care s-a închis foarte bine și am suferit în prima repriză, au fost periculoși pe contraatac.

A fost o provocare și pentru Matei Ilie care a avut un adversar, Nemec, care reprezintă un reper pentru cei mai tineri legat de evoluțiile lui în Liga 1, un jucător foarte bun încă. Fotbalul așteaptă greșeala adversarului, cum cei de la FCSB au beneficiat de greșeala apărătorului de la Craiova care a făcut acel henț, așa a profitat Bîrligea, care doar a părut neatent.

ADVERTISEMENT

Este genul de jucător care are o explozie incredibilă și a știu să speculeze greșeala adversarului. A fost o aruncare eronată, viteza lui ne-a făcut să recuperăm mingea, să avem avantaj pe tabela de marcaj și atât am așteptat”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare luni, marți și vineri pe site-ul FANATIK.RO.

CFR Cluj a bifat un transfer de viitor pentru Adi Mutu: „A fost în ultimele 6 luni”

Aly Abeid a semnat cu CFR Cluj încă din această iarnă, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Președintele ardelenilor a anunțat că internaționalul din Mauritius urmează să se alăture lotul lui Adrian Mutu în vara acestui an.

ADVERTISEMENT

„A fost în ultimele 6 luni, am anunțat clubul intenția noastră de a negocia cu jucătorul. Contractul a fost semnat, au fost anunțați ieri cei de la UTA legat de acest subiect. Ne-am propus ca din vară să îl aducem la clubul nostru, atunci când va deveni liber de contract.

În momentul acesta avem poziția ocupată cu Camora și Mamic. Numărul jucătorilor străini de 13 a fost atins, nu putem să mai legitimăm un alt jucător și atunci sunt lucrurile sunt foarte simple. Dacă ar pleca de exemplu Otele am încerca să aducem un jucător pe poziția pe care joacă Otele.

ADVERTISEMENT

Mai avem în vedere și jucători care sunt în ultimele 6 luni și pe care îi vom aduce din vară. Greu găsim români și prețul este foarte ridicat”, spune președintele celor de la CFR Cluj.

Cristi Balaj, ANALIZA dupa PRIMA SAPTAMANA a lui Adrian Mutu la CFR Cluj

ADVERTISEMENT