Sport

Cum a pierdut Dinamo un tânăr jucător, ajuns la o altă echipă din SuperLiga: ”Au întârziat lucrurile”

Dinamo și-a întărit lotul în această vară după ce i-a fost ridicată interdicția la transferuri, însă a pierdut un tânăr jucător care a ajuns la o altă formație din SuperLiga.
17.09.2023 | 12:34
Cum a pierdut Dinamo un tanar jucator ajuns la o alta echipa din SuperLiga Au intarziat lucrurile
Dinamo și-a întărit lotul în această vară după ce i-a fost ridicată interdicția la transferuri, însă a pierdut un tânăr jucător care a ajuns la o altă formație din SuperLiga. Sursă foto: Radio Dinamo 1948
ADVERTISEMENT

Situația clubului din Ștefan cel Mare pare să se îmbunătățească vizibil pe zi ce trece de când a fost preluat de Red&White. Planul de reorganizare a fost aprobat și așa s-a scăpat de aproape cinci milioane de euro datorie.

Un jucător dorit de Dinamo a ajuns la o rivală

Chiar dacă Dinamo a făcut o serie de transferuri importante, iar Ovidiu Burcă a menționat că până în pauza de mercato din iarnă nu mai are nevoie de alți jucători, Dinamo a ratat aducerea unui tânăr de mare perspectivă, care între timp a semnat cu altă echipă din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga Kevin Ciubotaru, în vârstă de 19 ani a trecut toate testele, a fost în cantonament cu Dinamo, dar lucrurile s-au împotmolit înainte de parafarea înțelegerii. De acest lucru a profitat FC Hermannstadt, care l-a semnat pe jucătorul născut în Italia.

”Din câte știu, tatăl lui ar fi dinamovist și l-a îndrumat spre Dinamo. Acolo au întârziat lucrurile, dar asta nu ne privește pe noi. Nouă ne-a fost propus și ne-am interesat despre el, dar decizia să vină la noi a fost a lui.

ADVERTISEMENT

Este un copil talentat și în viitorul apropiat îl vom arunca și pe el în luptă. Are unele lucruri de pus la punct din punct din vedere tactic”, a declarat antrenorul lui FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu, pentru sport.ro.

De ce a căzut transferul la Dinamo

Kevin Ciubotaru a fost folosit de sibieni până acum într-un singur meci oficial, în Cupa României Betano. El a evoluat 120 de minute în duelul cu Unirea Slobozia din play-off, scor 5-2 după prelungiri.

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga născut la Roma are la activ două prezența în echipa U19 a celor de la Rangers. Fotbalistul a evoluat până acum în patru rânduri pentru reprezentativele U15 și U16 ale României.

Se pare că Dinamo a întârziat parafarea acordului pentru transferul lui Kevin Ciubotaru din cauza unei probleme medicale mai vechi pe care a avut-o acesta. Jucătorul a suferit de hernie în perioada petrecută în Scoția, iar oficialii ”câinilor” doreau să se asigure că totul este în regulă acum.

ADVERTISEMENT

Această întârziere i-a deranjat pe reprezentanții fotbalistului care au pus punct tratativelor cu Dinamo și l-a dus pe jucător la Hermannstadt. Ciubotaru a semnat pe trei ani cu sibienii, deși a mai fost dorit de Rapid Viena și de o echipă din a doua ligă franceză.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 2,14 este cota pentru ”Dinamo marchează primul gol” la meciul Dinamo – Farul

ADVERTISEMENT