Sport

Lazio, șicane pentru CFR Cluj înaintea meciului de pe Olimpico. Ironia genială a tifosilor italieni pentru rivala AS Roma. Update exclusiv

Italienii au luat o decizie bizară înaintea meciului dintre Lazio și CFR Cluj, prin care au încercat să îi șicaneze pe jucătorii campioanei României.
16.02.2023 | 21:21
Lazio sicane pentru CFR Cluj inaintea meciului de pe Olimpico Ironia geniala a tifosilor italieni pentru rivala AS Roma Update exclusiv
Ironia genială a tifosilor italieni pentru rivala AS Roma
ADVERTISEMENT
16-02-2023
19:53

Ironia fanilor lui Lazio după înfrângerea suferită de AS Roma cu Salzburg

Fanii lui Lazio au ironizat-o pe AS Roma, după ce rivalii au fost învinși în Europa League, în deplasarea cu Red Bull Salzburg, scor 0-1, scandând „Suntem cea mai bună echipă din capitală!”.

Totodată, aceștia i-au scandat și numele lui Nicolas Capaldo, mijlocașul argentinian de 24 de ani al lui Red Bull Salzburg, care a marcat unicul gol al meciului cu AS Roma în minutul 88.

Fanii lui Lazio
Fanii lui Lazio

Deși la Roma, la ora meciului, sunt 9 grade Celsius și cerul e temporar noros, Lazio a decis să ude minute bune gazonul cu o oră înaintea startului confruntării din Conference League cu CFR Cluj, singura echipă din România care mai este angrenată în cupele europene.

Cum au încercat italienii să îi șicaneze pe ardeleni

Italienii au luat o decizie ciudată înaintea startului meciului dintre Lazio și CFR Cluj, udând terenul de joc, deși vremea de la Roma nu impunea o astfel de măsură. Pe „Olimpico” și-au făcut apariția și peste 200 de suporteri ai campioanei României, care speră la o minune din partea elevilor lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Și Dan Petrescu speră la un rezultat pozitiv în deplasarea de la Roma, mai ales că echipa sa vine după două înfrângeri consecutive în campionat, chiar împotriva rivalelor la titlu. CFR Cluj a pierdut pe teren propriu cu FCSB, scor 0-1 și în deplasare cu Universitatea Craiova, scor 0-2.

„Am mai întâlnit Lazio, în grupe, erau alte circumstanțe, acum este un meci de care pe care. Erau alți jucători la CFR, iar ei aveau alt sistem de joc, cu Inzaghi. Atunci a fost un miracol să câștigăm la Cluj și așa ar fi și acum, dacă am scoate un rezultat pozitiv.

ADVERTISEMENT

În fotbal, cel mai important meci este următorul. E un adversar net superior, din toate punctele de vedere. Este o diferență mare între lotul lor și al nostru. Vom încerca să facem o minune, deși avantajul net este de partea lui Lazio, mai ales că noi am pierdut și ultimele două meciuri în campionat”, a spus Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului cu Lazio.

Gazonul udat înainte de Lazio-CFR Cluj
Gazonul udat înainte de Lazio-CFR Cluj
Fanii CFR-ului, pe „Olimpico” din Roma
Fanii CFR-ului, pe „Olimpico” din Roma
Jucătorii CFR-ului au ieșit la încălzire
Jucătorii CFR-ului au ieșit la încălzire

Jucătorii CFR-ului, prudenți înaintea meciului cu Lazio

Simone Scuffet, portarul italian al CFR-ului, a vorbit înaintea meciului cu Lazio și a declarat că trebuie multă atenție împotriva unei echipe importante din Serie A, mai ales că orice greșeală poate fi decisivă, ținând cont și de calitatea superioară a trupei lui Maurizio Sarri.

ADVERTISEMENT

„Sunt pregătit pentru acest meci. Știu că întâlnim un adversar care are o calitate superioară, dar ceea ce putem face noi este să demonstrăm altceva pe teren și să încercăm să producem o surpriză.

Sunt câțiva prieteni care vor veni la meci, dar cel mai important este ca eu să mă concentrez pe joc și apoi voi sta de vorbă cu ei și cu familia. Lazio are jucători de mare valoare, nu e numai Immobile.

ADVERTISEMENT

Oricum, noi va trebuie să știm să contracarăm orice jucător advers care va intra pe teren. Ne vom juca șansa și sperăm să-i facem fericiți pe suporterii noștri”, a mai spus Simone Scuffet.

ADVERTISEMENT