Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum au reacționat tricolorii lui Iordănescu după eșecul cu Columbia. „Erau gânditori, afectați că s-a terminat seria pozitivă”

Mihai Stoichiţă a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cum au reacţionat jucătorii lui Edi Iordănescu după meciul pierdut cu Columbia la Madrid, scor 2-3.
27.03.2024 | 23:34
Cum au reactionat tricolorii lui Iordanescu dupa esecul cu Columbia Erau ganditori afectati ca sa terminat seria pozitiva
Cum au reacționat tricolorii lui Iordănescu după eșecul cu Columbia. „Erau gânditori, afectați că s-a terminat seria pozitivă”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România a încheiat seria de 12 meciuri fără înfrângere pe Wanda Metropolitano din Madrid, unde au pierdut cu 2-3 meciul împotriva Columbiei. “Tricolorii” nu au mai pierdut din noiembrie 2022.

Cum au reacționat tricolorii lui Iordănescu după eșecul cu Columbia: “Au fost reţinuţi şi gânditori!”

Mihai Stoichiţă a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cum a trăit vestiarul acest eşec, jucătorii fiind puşi pe gânduri de acest duş rece, venit cu mai puţin de trei luni înainte de startul Euro 2024:

ADVERTISEMENT

“Nu a fost dezamăgire printre jucători. În schimb au fost reţinuţi şi gânditori. Probabil că i-a afectat că s-a terminat seria pozitivă de meciuri fără înfrângere. 

Aşa cum antrenorul lor a avut posibilitatea să îşi extindă perioada de invincibilitate, puteam să o facem şi noi dacă eram mai atenţi de la început. Să fim mai inspiraţi. Suferă şi ei din cauza asta.

ADVERTISEMENT

Îi vedem, vorbim cu ei, îi încurajăm, dar sunt gânditori şi poate e bine că s-a întâmplat aşa. Vine Campionatul European… Nu am văzut Ucraina, dar este o echipă grea, cu jucători buni”, a spus Stoichiţă la FANATIK SUPERLIGA.

Rămâne Edi? “Mi se pare omul care a găsit cheia succesului cu acești băieți. Ar trebui să își dezvolte ideile în continuare”

Directorul tehnic al FRF a dezvăluit că Edi Iordănescu este omul potrivit la cârma naţionalei şi speră să îşi prelungească înţelegerea măcar pe încă doi ani, pentru campania de la Campionatul Mondial:

ADVERTISEMENT

“Susțin continuitatea la o echipă care abia s-a format după o lungă perioadă de suferință. Mi se pare omul care a găsit cheia succesului cu acești băieți. Ar trebui să își dezvolte ideile în continuare.

Măcar încă un eveniment major să îl acoperim dacă putem. Deci Campionatul Mondial. Măcar atât, dacă nu se poate mai mult. Bine, fotbalul poate să îți ofere multe surprize din punct de vedere al rezultatelor.

ADVERTISEMENT

Dacă ai avut atâtea nereușite, măcar acum când avem reușita acestei calificări să încercăm să ne menținem parcursul. Cota pe care și-a făcut-o acum la echipa națională poate fi mărită în următoarele mandate”, a declarat Mihai Stoichiță.

Cum au reacționat tricolorii lui Iordănescu după eșecul cu Columbia. „Erau gânditori, afectați că s-a terminat seria pozitivă”

ADVERTISEMENT