Sport

Cum au trăit umilința cu Silkeborg jucătorii FCSB-ului rămași la București. Andrei Cordea, în fața televizorului. Foto

FCSB a jucat în Danemarca fără șapte jucători titulari, iar fotbaliștii au trăit umilința cu Silkeborg din fața televizoarelor.
07.10.2022 | 00:38
Cum au trait umilinta cu Silkeborg jucatorii FCSBului ramasi la Bucuresti Andrei Cordea in fata televizorului Foto
7 titulari au rămas la București înainte de la Silkeborg - FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a trăit în meciul cu Silkeborg din Conference League cea mai mare umilință din istoria clubului, după ce nu mai puțin de șapte titulari au rămas la București.

Gigi Becali a lăsat 7 jucători la București. Andrei Cordea a urmărit meciul în fața televizorului

Andrei Cordea, cel mai în formă jucător al FCSB, a fost nevoit să urmărească la televizor partida cu Silkeborg din grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul dreapta a rămas să se antreneze la baza de pregătire din Bercerni cu preparatorul fizic Thomas Neubert, alături de căpitanul Florinel Coman, Andrea Compagno, Darius Olaru, Risto Radunovic, Malcom Edjouma și Joonas Tamm.

Jucătorul a postat o fotografie în startul partidei. Cordea a urmărit meciul de acasă și spera că rezervele FCSB-ului vor reuși să scoată un rezultat pozitiv.

ADVERTISEMENT
Andrei Cordea a urmărit umilința FCSB din fața televizorului
Andrei Cordea a urmărit umilința FCSB din fața televizorului.

Joonas Tamm, seară liniștită alături de familie

Joonas Tamm, unul dintre cei mai buni marcatori ai FCSB în cupele europene a făcut o plimbare alături de soție și fiul său înainte de startul partidei. Estonianul a făcut cuplul de fundași centrali până acum cu Joyskim Dawa.

Joonas Tamm, o seară liniștită alături de soție și copil înainte de furtuna de la Silkeborg
Joonas Tamm, o seară liniștită alături de soție și copil înainte de furtuna de la Silkeborg.

Billel Omrani și-a adus aminte în ziua meciului de coșmar al FCSB de duelul de la ultima partidă din campionat cu Mike Cestor, fostul său coechipier de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
Billel Omrani a postat o fotografie de la meciul cu FC Argeș cu un duel cu Cestor, fostul său coechipier de la CFR Cluj
Billel Omrani a postat o fotografie de la meciul cu FC Argeș cu un duel cu Cestor, fostul său coechipier de la CFR Cluj.

Omrani s-a transferat prea târziu la FCSB și nu a mai putut fi trecut pe lista UEFA și nu are drept de joc în grupele Conference League, la fel ca Boban Nikolov.

Ceilalți jucători ai FCSB rămași la București au evitat să posteze pe rețele de socializare în ziua meciului, deși de obicei făceau acest lucru.

ADVERTISEMENT

Ștefan Târnovanu și Joyskim Dawa, singurii titulari ai FCSB la Silkeborg. Andrei Dumiter titular, deși nu a mai jucat de 5 luni

Ștefan Târnovanu și Joyskim Dawa au fost singurii titulari de drept ai lui Nicolae Dică la Silkeborg. Fundașul central a fost pe teren deoarece a fost suspendat la meciul cu FC Argeș.

În cazul în care ar fi jucat cu piteștenii, era foarte probabil ca și el să fie menajat cu „vikingii” pentru meciul cu Petrolul.

FANATIK a aflat că Andrei Dumiter va fi folosit încă din primul minut cu Silkeborg deși atacantul vine după o accidentare și nu a mai jucat de cinci luni, bifând primele minute la FCSB 2 în liga a treia.

Cei 7 jucători rămași la București valorează mai mult decât tot lotul lui Silkeborg

Cei șapte titulari ai FCSB sunt evaluați conform Transfermarkt la 14,15 milioane de euro, mult peste valoarea totală a lotului de 27 de jucători ai celor de la Silkeborg: 11,35 milioane de euro.

Doar Darius Olaru, cel mai bine cotat jucător al FCSB după plecarea lui Florin Tănase, valorează aproape cât tot primul unsprezece al danezilor de la ultimul meci din campionat cu Horsens: 5,5 milioane de euro, față de 5,8 milioane cât era cota titularilor lui Silkeborg


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,31 este cota pentru ”șansă dublă: 12” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT