Sport

Cum l-a caracterizat Siyabonga Ngezana pe Gigi Becali în presa din Africa de Sud: ”E singurul lucru pe care l-am spus”

Venit de 6 luni la FCSB, Siyabonga Ngezana a povestit că a fost întrebat de jurnaliștii din Africa de Sud despre Gigi Becali și i-a făcut o caracterizare patronului său.
13.01.2024 | 17:17
Cum la caracterizat Siyabonga Ngezana pe Gigi Becali in presa din Africa de Sud E singurul lucru pe care lam spus
Venit de 6 luni la FCSB, Siyabonga Ngezana a povestit că a fost întrebat de jurnaliștii din Africa de Sud despre Gigi Becali și i-a făcut o caracterizare patronului său. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Deși a ajuns la vicecampioana României încă din vară, fundașul și-a primit ”botezul” abia în cantonamentul de iarnă din Antalya, alături de noii săi colegi, Luis Phelipe și Baba Alhassan. Sud-africanul a cântat hit-ul ”Man Down” al Rihannei.

Ce caracterizare i-a făcut Siyabonga Ngezana lui Gigi Becali

Fundașul central Siyabonga Ngezana a vorbit despre adaptarea sa la fotbalul din România, despre prieteniile pe care le-a legat la FCSB, dar a dezvăluit și ce caracterizare i-a făcut patronului Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Nu e ușor, începuturile sunt grele, cu timpul devine din ce în ce mai bine. În acest moment m-am acomodat. Viața mea nu s-a schimbat prea mult după venirea în România, mă bucur să joc fotbal și în această țară. Iau totul pas cu pas.

Nu pot să spun că m-am adaptat foarte ușor, dar cu ajutorul colegilor mei, cărora le mulțumesc, e mult mai bine acum. Nu pot să spun că am un singur prieten la FCSB. Eram foarte apropiat de Djokovic, care e acum la Rapid. Îi urez mult succes. Am fost supărat când l-am văzut că pleacă, dar e fotbal.

ADVERTISEMENT

Am învățat cuvinte de bază în limba română, ‘dimineața’ și ‘bună seara’. De asemenea, am învățat ‘ce mai faci?’ și ‘frate’. Învăț în fiecare zi. Colegii mă învață, dar mă învață și cuvinte urâte. Iau ce e frumos, ce e urât nu iau.

Au fost jurnaliști din Africa de Sud care m-au întrebat de Gigi Becali. Le-am spus că este un tip bun, e singurul lucru pe care l-am spus despre el. Nu e adevărat că plec la altă echipă, sunt doar zvonuri. Mă concentrez pe FCSB și ar fi foarte important să câștig ceva cu această echipă”, a declarat Ngezana, pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

Nana Antwi va ajunge direct în România

FCSB a dat o nouă lovitură pe piața transferurilor din iarnă. Patronul Gigi Becali a confirmat transferul fundașului dreapta ghanez Nana Antwi, în vârstă de 23 de ani printr-o scurtă reacție pentru FANATIK.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că FCSB urmează să-l transfere pe Nana Antwi, fostul adversar al lui Gică Hagi din UEFA Conference League. Fundașul dreapta intrase în ultimele 6 luni de contract cu Urartu.

ADVERTISEMENT

Ghanezul așteaptă momentan să se rezolve mai multe formalități legate de viză, astfel că ar putea să ajungă direct în România, fără a mai merge în cantonamentul din Antalya. Antwi va primi o perioadă de grație din partea staff-ului tehnic în care va avea vreme să se acomodeze fără nicio presiune și fără să intre titular din prima.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,90 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FCSB - UTA Arad