Life

Cum s-a îmbrăcat fiica Andreei Berecleanu la nunta lui Adrian Oianu. Eva a eclipsat-o pe mama ei

Cum s-a îmbrăcat fiica Andreei Berecleanu la nunta lui Adrian Oianu. Eva a eclipsat-o pe mama ei. Ce rochie a purtat fiica știristei.
03.10.2022 | 17:23
Cum sa imbracat fiica Andreei Berecleanu la nunta lui Adrian Oianu Eva a eclipsato pe mama ei
Cum s-a îmbrăcat fiica Andreei Berecleanu la nunta lui Adrian Oianu. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Fiica Andreei Berecleanu a surprins cu ultima sa apariție, cea de la nunta designerului Adrian Oianu cu Adelina. Eva Zaharescu a eclipsat-o pe mama sa!

Cum s-a îmbrăcat fiica Andreei Berecleanu la nunta lui Adrian Oianu

Eva Zaharescu este o tânără extrem de frumoasă, iar la nunta lui Adrian Oianu cu iubita sa, a avut o apariție de senzație unde a eclipsat-o inclusiv pe mama ei, Andreea Berecleanu.

ADVERTISEMENT

Tânăra studentă a îmbrăcat o rochie de culoare verde închis cu tente de albastru, creată chiar de mire. Eva Zaharescu a ales o rochie lungă, dar cu asimetrii, astfel că partea din față era mai scurtă decât cea din spate.

Peste tot, rochia era împodobită cu multe volane de diferite dimensiuni. Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, a ales un decolteu adânc pentru această rochie care îi evidenția talia de viespe.

ADVERTISEMENT

Pentru a nu încărca toată această zonă din zona decolteului, tânăra a ales să își prindă părul și să lase în față doar două șuvițe.

Pentru pantofi, fiica Andreei Berecleanu a ales o pereche de sandale elegante cu un toc destul de înalt și două barete.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta a mai purtat și un șal, tot de culoare neagră cu care s-a încălzit. Tânăra a purtat mai multe bijuterii, atât brățări, cât și multe inele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Zaharescu (@eva_zaharescu)

Adrian Oianu, dess code strict la nuntă: doar creațiile sale

Toate invitatele prezente la nunta lui Adrian Oianu cu aleasa inimii lui au trebuit să poarte rochii create de el, după cum a mărturisit designerul însuși.

ADVERTISEMENT

De altfel, el mărturisea că este foarte posibil să facă el însuși rochia de mireasă a soției sale.

”Trebuie să o fac. Având în vedere că mă însor, nici nu prea mai văd bine. Încă mă mai gândesc dacă vreau, dar mi-e și greu să duc în spate o rochie care să zicem (…)

O am și pe nașa, am un întreg evantai de rochii. Dress code-ul va fi Oianu, femeile să fie îmbrace cu o rochie”, a spus Adrian Oianu la Antena Stars.

Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul estetician Constantin Stan, au fost nașii cuplului care s-a căsătorit la primărie în această vară.

ADVERTISEMENT