Life

Cum să călătorești în străinătate cu bani puțini. Cu 30 de euro ajungi în destinații iubite de români

Ultimele de zile în care poți cumpăra bilete de avion ieftine. Cu doar 30 de euro, ajungi în cele mai frumoase destinații din Europa.
18.03.2024 | 09:56
Cum sa calatoresti in strainatate cu bani putini Cu 30 de euro ajungi in destinatii iubite de romani
Ultimele zile în care poți cumpăra bilete ieftine. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Dacă vrei bilete de avion ieftine, ar fi bine să te grăbești. În ultimele zile din martie, plătești prețuri infime pentru călătorii către locuri adorate de milioane de români, precum Milano sau Paris.

Bilete ieftine de avion către Paris sau Milano. Ofertele sunt valabile în ultimele zile din martie

În ultimele zile din martie, românii pot profita de ofertele incredibile ale companiilor aeriene. Sunt disponibile bilete de avion către cele mai frumoase locații din Europa, la prețuri de nimic.

ADVERTISEMENT

De pildă, cea mai ieftină rezervare înregistrată pe o platformă online a fost de numai 30 de euro și este vorba despre un zbor Cluj-Napoca-Paris. În plus, dacă nu ai în plan un city break, s-ar putea că ideea să apară după ce vezi costurile.

Sunt bilete de avion ieftine, care costă foarte puțin. Cu 29 de euro, poți zbura pe rutele Bucureşti-Milano, Cluj Napoca-Bruxelles şi Paris. De asemenea, la 31 de euro, poți merge în Veneția.

ADVERTISEMENT

Totodată, din categoria biletelor la prețul unei perechi de pantaloni, poți merge și către alte locații iubite de milioane de români. Pentru Bari, oraș din Italia, prețul călătoriei este de 49 de euro.

Care sunt destinațiile favorite ale românilor

În această primăvară, printre destinațiile preferate de români se numără Milano, Roma, Paris, Londra, Bruxelles sau Veneţia. Însă, de menționat este că pe măsură ce sezonul estival se apropie, se vor găsi mai greu bilete de avion ieftine.

ADVERTISEMENT

Ulterior, în timp ce vremea de afară se încălzește, costurile pentru vacanțe explodează. Dacă acum preţul mediu pentru un zbor către o destinație europeană este de 165 de euro, în mai, tariful va trece de 200 de euro, notează observatornews.ro. 

De menționat este că pentru astfel de călătorii, bagajele ar trebui să fie cât mai mici. În trecut, Mellina a dezvăluit, într-un interviu exclusiv pentru FANATIK care sunt obiectele fără de care nu pleacă de acasă.

ADVERTISEMENT

„Pot și fără telefon și este minunat. Am nevoie la mine de o cremă hidratantă, dar cam atât. Nu prea am unele lucruri fără de care nu pot trăi. Evident, să am mâncare și apă. Dar sinceră să fiu, am văzut cum e și fără mâncare și apă și pot și așa. Sunt obișnuită.

În schimb, după Survivor, am nevoie să am câteva pastile la mine. De exemplu, când am fost pe Kilimanjaro am făcut infecție urinară. De atunci, mereu când plec undeva îmi iau pastile pentru infecții urinare. Dar altceva special nu am. Pot renunța la multe”, ne-a spus Mellina.

ADVERTISEMENT
Tags: