Life

Cum să te înscrii la Survivor România? Pașii pe care trebuie să-i faci dacă vrei să devii vedetă în show-ul de la Pro TV

Înscrieri la Survivor România, pași explicați. Vrei să fii vedetă în show-ul de la Pro TV? Iată ce trebuie să faci, plan detaliat
16.01.2023 | 19:00
Cum să te înscrii la Survivor România. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Înscrieri la Survivor România, totul despre procedură. Dacă vrei să faci parte din echipa Războinicilor, FANATIK îți vine în ajutor și îți spune, pas cu pas, ce ai de făcut.

Înscrieri la Survivor România, pas cu pas

Dacă nu ești persoană publică sau vedetă, atunci ocazia nu o sa vină de una singura către tine și vei avea câțiva pași de urmat dacă vrei să-ți vezi numele pe lista concurenților de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Faimoșii sunt căutați de echipa de la Pro TV a show-ului, ofertați, intervievați și supuși la probe pentru a vedea cine ar putea face față provocărilor dure din Republica Dominicană. Anul acesta, pe listă au fost mai bine de 150 de vedete, după cum se arată într-un articol Viva. 

Casting-ul, una dintre cele mai importante etape ale unui sezon Survivor, a durat 8 luni, timp în care posibilii concurenți au fost testați în mai multe moduri, pentru ca producătorii să se asigure că sunt apți fizic și psihic de provocările ce au urmat. Chiar și în aceste condiții, s-a întâmplat ca Gheboasă să cedeze după primele zile în junglă. 

ADVERTISEMENT

Revenind la înscrierile pentru echipa Războinicilor, primul pas este ca Pro TV să anunțe că a dat startul. De obicei, acest lucru se întâmplă cu o bună perioadă de timp înainte. De pildă anul acesta au început la finele lui septembrie, iar concurenții au fost anunțați patru luni mai târziu, în ziua în care au zburat spre Republica Dominicană.

Ce formular trebuie să completezi pentru înscrieri la Survivor România

După ce Pro TV a făcut anunțul, înscrierile la Survivor România se fac pe site-ul talent.protv.ro. Mesajul care te întâmpină te pune, deja, în temă cu ce presupune competiția.

ADVERTISEMENT

„Ai o rezistență fizică de neegalat. Mental ești de nezdruncinat. Ai abilități de strateg și spirit de învingător. Ești ca acasă într-un mediu ostil, departe de civilizație.

Lipsurile și obstacolele sunt pentru tine doar ocazii să arăți că limitele pot fi depășite. Dar ai ce trebuie să câștigi Survivor, cel mai dur reality show din lume? E timpul să afli! Înscrie-te acum!”, se arată pe prima pagină a site-ului de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

După ce ți-ai făcut o idee. Urmează etapa cunoașterii, în care, prin intermediul unui formular, ți se conturează portretul.

Pe lângă informațiile de bază, nume, prenume, adresă, e-mail, ocupație și școală absolvită, echipa Survivor România vrea să mai afle dacă ai copii, pașaport valabil, cont pe rețelele sociale, de la care solicită și link, precum și cum arăți, motiv pentru care trebuie să încarci două fotografii, una portret și una în care ți se vadă corpul.

La ce întrebări trebuie să răspunzi dacă vrei să participi la Survivor România

Când ai terminat de furnizat informațiile, urmează secțiunea „Întrebări”. Acestea sunt în număr de 16 și au menirea de a te cunoaște mai bine. Prin urmare trebuie să fii sincer și să răspunzi la următoarele curiozități:

  •  Dacă vei câștiga premiul, ce intenționezi să faci cu banii?
  •  Ești fumător? Dacă da, câte țigări fumezi pe zi?
  •  Ce sporturi practici? Specifică gradul de performanță.
  • Ai probleme de sănătate, iei medicamente în mod regulat, ai alergii?
  • Știi să înoți? Dacă da, care este nivelul?
  •  De ce vrei să participi la SURVIVOR?
  • Care sunt atuurile pe care te bazezi pentru a participa la SURVIVOR?
  • Caracterizează-te în 3 cuvinte.
  •  Dacă vei primi șansa de a participa la SURVIVOR ca și concurent, ce crezi că te va pune în dificultate cel mai mult? Dar cel mai puțin?
  • Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut până acum?
  •  Care este cea mai nefericită situație prin care ai trecut?
  • Care este cel mai fericit moment pe care l-ai trăit?
  •  Care este cel mai interesant lucru pe care îl poți povesti despre tine?
  • Cunoști pe cineva care s-a înscris la SURVIVOR? Dacă da, care este relația cu această persoană și cum se numește?
  • Ai mai aplicat / participat la vreun alt program TV? Dacă da, detaliază.

Înscrieri la Survivor România, echipa care vrea să te vadă și să te audă

Ei bine, după ce ai oferit cele mai oneste răspunsuri, mai ai un pas în înscrierea la Survivor România. Trebuie să încarci un videoclip în care să spui de ce vrei să ajungi în jungla dominicană și care sunt atuurile pentru care ar trebui să fii ales.

La final trebuie să-ți dai acordul cu privire la regulamentul Survivor România și la termeni și condiții. Dacă vei fi ales, cel mai probabil vei ajunge să dai un interviu, dar și să fii supus unor probe fizice, asemănătoare celor din competiția de la Pro TV.

Cătălin Măruță a ales primul Războinic de la Survivor România 2023

Anul acesta, primul membru el echipei Războinicilor a fost ales de public în emisiunea lui Cătălin Măruță și este vorba de Andreea Moromote. 

Biletul de aur a fost oferit cu ocazia aniversării a 15 ani de difuzare a emisiunii lui Măruță și etapele au fost aceleași menționate anterior.

Diferențele sunt că a existat o secțiune diferită unde s-au făcut înscrierile, iar concurenții au fost analizați timp de mai multe săptămâni în cadrul show-ului de la Pro TV.

ADVERTISEMENT