Sport

Cum și-a motivat Cristi Săpunaru colegii la Rapid – FC U Craiova 4-3: „O singură chestie vă cer”. Video

Cristi Săpunaru i-a mobilizat pe coechipieri, înaintea meciului Rapid - FC U Craiova 4-3. Fundașul a avut un discurs demn de un căpitan.
20.01.2024 | 15:22
Cum sia motivat Cristi Sapunaru colegii la Rapid  FC U Craiova 43 O singura chestie va cer Video
Cristi Săpunaru a ținut un discurs mobilizator, înainte de Rapid - FC U Craiova 4-3. Foto: Facebook - @Rapid.
ADVERTISEMENT

Rapid a câștigat spectaculos derby-ul cu FC U Craiova, scor 4-3, în etapa a 22-a din SuperLiga. Oltenii au condus cu 1-0 și 3-1, însă echipa lui Cristiano Bergodi a avut de fiecare dată puterea să revină. Cristi Săpunaru, căpitanul „alb-vișiniilor”, a avut un discurs mobilizator, înaintea partidei.

Cuvintele lui Cristi Săpunaru, înainte de Rapid – FC U Craiova 4-3: „O singură chestie vă cer”

A plouat abundent vineri seară în Capitală, însă suporterii celor două formații au trecut peste vremea nefavorabilă și au clădit un adevărat spectacol în tribune. După ce Costantino i-a înlocuit pe Bauza și Baeten, FC U Craiova s-a prăbușit.

ADVERTISEMENT

Rrahamni, Onea și Burmaz, ultimul cu un gol în minutul 90+4, au adus victoria Rapidului, care a urcat o poziție în clasament. Înaintea primului meci din 2024, Cristi Săpunaru a ținut un discurs mobilizator la vestiare.

“O singură chestie vă cer. Să fim o familie. Nu vă cer să fiți rapidiști ca cei din tribune și nu vă cer să fiți ceva special, vă cer doar să fim o familie. Să alergați 95 sau 100 de minute cât ține meciul pentru ăla de lângă voi și pentru echipa asta.

ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru i-a mobilizat pe colegi, înainte de Rapid – FC U Craiova 4-3: „Dacă nu facem asta, nu avem nicio șansă”

Numai așa putem până la sfârșitul campionatului să luăm toate punctele. Dacă nu, nu avem nicio șansă, vă spun de pe acum. Tare de la început, concentrați și la sfârșitul meciului ne bucurăm împreună”, au fost cuvintele lui Cristi Săpunaru.

Nu este pentru prima oară când Cristi Săpunaru are un astfel de discurs în vestiarul Rapidului. Fundașul central i-a mobilizat excelent pe coechipieri și înaintea duelului Rapid – CFR Cluj, scor 3-1, în etapa a 10-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Rapid, derby cu Dinamo pe Arena Națională

După meciul cu FC U Craiova, Rapid o va înfrunta pe rivala Dinamo. Duelul din etapa a 23-a a SuperLigii va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 20:00. Partida va avea loc pe Arena Națională, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Grație victoriei de vineri seară, Rapid a urcat o poziție în clasament, până pe locul 3. Giuleștenii au 36 de puncte după 22 de etape. Totuși, formația lui Cristiano Bergodi poate fi depășită de Universitatea Craiova, în cazul în care, oltenii câștigă cu Farul.

ADVERTISEMENT