Life

Cum și-au făcut apariția în public William, Harry, Kate și Meghan la puțin timp de la moartea Reginei. Charles a fost cel care i-a încurajat

Noul monarh britanic le-ar fi ordonat fiilor săi să renunțe la disputa lor înainte de înmormântarea Reginei.
11.09.2022 | 13:19
Cum siau facut aparitia in public William Harry Kate si Meghan la putin timp de la moartea Reginei Charles a fost cel care ia incurajat
Cele două cupluri regale nu au mai apărut împreună în public din 2020 Foto: POOL/AFP
ADVERTISEMENT

Solicitarea lui Charles al III-lea i-a determinat pe cei doi prinți să se reunească în public pentru prima dată în mai bine de un an.

Regele Charles III și-a “încurajat” fiii să îngroape securea războiului

Prințul William a încercat să îngroape securea războiului întinzând o „ramură de măslin în ultimul ceas” fratelui său mai mic, Prințul Harry, cerându-i să i se alăture într-o plimbare în afara Castelului Windsor, în urma unui apel telefonic cu tatăl său, Charles, spun surse regale, citate de  Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Într-o scenă care i-a încântat în mod clar pe fanii familiei regale, care veniseră cu sutele lor la porțile moșiei Windsor pentru a deplânge moartea Reginei, William și Harry au ieșit alături de soțiile lor Kate și Meghan.

Cele două cupluri au mers într-o plimbare de 40 de minute, inspectând marea de omagii florale așezate în afara porților moșiei regale în onoarea Reginei.

ADVERTISEMENT

Experții prevăd că momentul ar putea oferi un punct de cotitură în relația fragilă dintre noii prinți de Wales și ducii de Sussex, care au fost în conflict în urma unei serii de interviuri dure ale lui Harry și Meghan.

Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a declarat că Prințul de Wales i-a invitat pe ducii de Sussex să i se alăture lui și Prințesei de Wales în timpul plimbării de sâmbătă seară.

ADVERTISEMENT

Cele două cupluri, împreună în public după doi ani

Cu toate acestea, potrivit The Times, taberele au necesitat negocieri prelungite în prealabil, care au întârziat sosirea lor cu 45 de minute.

O sursă din Palat a declarat: „Prințul de Wales i-a invitat pe ducele și ducesa de Sussex să i se alăture lui și Prințesei de Wales mai devreme. Prințul de Wales a considerat că este o demonstrație importantă de unitate pentru Regină într-un moment incredibil de dificil pentru familie”.

ADVERTISEMENT

Prietenul și jurnalistul preferat al familiei Sussex, Omid Scobie, a susținut ulterior pe Twitter că invitația a fost făcută la „în al 12-lea ceas”.

Cu toate acestea, sugerând că William este pregătit să-i întindă lui Harry o ramură de măslin și să lucreze pentru ameliorarea relației dintre ei, el a declarat: „Este, fără îndoială, un moment semnificativ în istoria relației dintre cei doi frați”.

Apariția surpriză de sâmbătă marchează prima dată când cele două cupluri au fost împreună în public de la Ziua Commonwealth-ului din 9 martie 2020.

Și este pentru prima dată când William și Harry sunt văzuți împreună în public de la inaugurarea memorialului în onoarea mamei lor, Prințesa Diana.

ADVERTISEMENT