Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Dacă mai ținea meciul 5 minute, puteam să și câștigăm!” Reacție-bombă a fostului international după Columbia – România 3-2

Florentin Petre a declarat la FANATIK SUPERLIGA, mai în glumă, mai în serios, că România ar fi avut chiar şansa victorie cu Columbia, dacă meciul ar mai fi durat.
28.03.2024 | 00:46
Daca mai tinea meciul 5 minute puteam sa si castigam Reactiebomba a fostului international dupa Columbia  Romania 32
„Dacă mai ținea meciul 5 minute, puteam să și câștigăm!” Reacție-bombă a fostului international după România – Columbia 2-3. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România a revenit în final de meci cu Columbia de la 0-3 la 2-3. Ianis Hagi şi Florin Tănase au redus diferenţa, dar a fost prea târziu pentru “tricolori”, care au suferit prima înfrângere din noiembrie 2022 încoace.

„Dacă mai ținea meciul 5 minute, puteam să și câștigăm!” Reacție-bombă a fostului international după Columbia – România 3-2

Florentin Petre a declarat la FANATIK SUPERLIGA, mai în glumă, mai în serios, că România ar fi putut chiar câştiga meciul dacă ar mai fi durat confruntarea câteva minute. Fostul internaţional speră ca “tricolorii” să arate o altă faţă la turneul final:

ADVERTISEMENT

“Ţinând cont că am întâlnit o echipă bună a Columbiei, care a avut nişte rezultate extraordinare cu forţele fotbalului din întreaga lume… eu am speranţe că echipa nostră va face un Euro bun.

Avem jucători buni, disciplină şi îmi doresc mult să trecem de grupe. Eu aş vrea să văd undeva mai departe. Cu siguranţă, jucătorii care vor compune lotul pentru Euro se vor gândi mult mai departe.

ADVERTISEMENT

“Au avut disciplină, rapiditate, iar pressingul a fost năucitor”

Dacă ne culcă pe o ureche că am jucat în finalul de meci cu o echipă foarte bună nu vom trece de grupe. Dacă ne mulţumim cu ceea ce am arătat, nu e bine. La ce viteză au arătat columbienii şi ce mişcare de translaţie foarte bună aveau, mi-a fost frică să nu luăm mai multe.

Au avut disciplină, rapiditate, iar pressingul a fost năucitor. Asta m-a speriat, dar în a doua repriză s-au relaxat un pic, au intervenit multe schimbări. S-au băgat mai mulţi jucători şi până la urmă, mă gândeam şi la altceva.

ADVERTISEMENT

Dacă ţinea meciul încă cinci minute sau mai mult, puteam să şi câştigăm la ce atitudine au avut. Este fotbal, ţine până fluieră arbitrul. Cred că Dennis Man este cel mai în formă jucător.

“Cel mai important pentru Ianis Hagi este să joace la echipa de club”

Îmi place de el maxim. La atitudinea pe care o are Ianis Hagi, îmi place. Vine dintr-o familie de campioni, mentalitatea şi felul în care vorbeşte după meciuri, eu cred că ar trebui să înceapă cu el. 

ADVERTISEMENT

Cel mai important pentru Ianis Hagi este să joace la echipa de club, să aibă meciuri în picioare. Fără acestea, este foarte greu să te adaptezi la ritmul jocului. Acolo mergem în altă lume, întâlneşti adversari mult mai puternici.

Fotbaliştii adevăraţi sunt cei pe care i-am întâlnit cu Columbia. Pe anumite porţiuni de joc am avut nivel de Euro, mi-a plăcut şi modul grupat în care voiau să recupereze mingea. Cred că avem un lot cu o calitate bună”, a spus Florentin Petre la FANATIK SUPERLIGA.

„Dacă mai ținea meciul 5 minute, puteam să și câștigăm!” Reacție-bombă a fostului international după România – Columbia 2-3

ADVERTISEMENT