Fotbal international

Dan Alexa, extaziat după ce a văzut pe viu Argentina – Franța, finala Cupei Mondiale: ”Messi își merită locul lângă Maradona”

Dan Alexa a primit cadou un bilet la finala Cupei Mondiale și a fost prezent pe Lusail Iconic Stadium la meciul istoric Argentina - Franța.
19.12.2022 | 20:11
Dan Alexa extaziat dupa ce a vazut pe viu Argentina  Franta finala Cupei Mondiale Messi isi merita locul langa Maradona
Dan Alexa a primit cadou un bilet la finala Cupei Mondiale și a fost prezent pe Lusail Iconic Stadium la meciul istoric Argentina - Franța. Sursă foto: liga2.prosport.ro
ADVERTISEMENT

”Pumele” au câștigat pentru a treia oară în istorie marele trofeu, prima dată după o pauză de 36 de ani, reușind să se impună după un adevărat thriller încheiat la loviturile de departajare.

Prezent în tribune la Argentina – Franța, Dan Alexa a fost impresionat de spectacolul Cupei Mondiale

Antrenorul echipei FC Brașov, Dan Alexa, a fost prezent în tribune la partida Argentina – Franța, finala Cupei Mondiale, și a rămas uimit de atmosfera pe care au creat-o fanii sud-americanilor.

ADVERTISEMENT

”A fost cadoul meu de Crăciun! Am avut șansa să văd pe viu cea mai spectaculoasă finală a unei Cupe Mondiale. Sunt fan Argentina și am urmărit la TV drumul până în finală. Nu pot descrie în cuvinte atmosfera de pe stadion. Uluitor!

Argentina a câștigat trofeul cu inima. Așa pasiune dusă la extrem nu am mai văzut! La 2-0 era o atmosferă exuberantă, la 2-2 fanii argentinieni au izbucnit în lacrimi, dar și-au revenit rapid și au continuat să cânte din toată inima”, a declarat Alexa, conform site-ului liga2.prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Messi, pe piedestal alături de Maradona

Tehnicianul formației brașovene a rămas impresionat de performanțele reușite de Lionel Messi la turneul final din Qatar și îl plasează pe starul Argentinei alături de marele său idol, Diego Maradona.

”Timp de aproape 80 de minute, Franța nu a existat. Iar prelungirile și penalty-urile au fost de infarct. Mi-au plăcut foarte mult cei doi mijlocași Mac Allister și Fernandez. Au fost imperiali! Și când te gândești că au început pe bancă turneul final…

ADVERTISEMENT

Idolul meu în fotbal este marele Diego Maradona. Prin acest triumf din Qatar, Messi își merită locul său lângă Maradona. Chiar dacă sunt fan Real Madrid, trebuie să recunosc că Messi a fost cel mai bun jucător la acest turneu final. Mi-a plăcut foarte mult modul în care s-a scarificat pentru echipă”, a spus Dan Alexa.

Messi s-a lipit de trofeul Cupei Mondiale

La scurt timp după ce a câștigat în premieră titlul mondial, Lionel Messi le-a dat o veste minunată fanilor și a anunțat că pentru moment nu se va retrage din echipa națională, deoarece dorește să onoreze trofeul.

ADVERTISEMENT

La o zi după finala dramatică în care Argentina se impunea la penalty-uri în fața Franței, Messi a postat pe rețelele de socializare o fotografie din avion în care ține în brațe trofeul Cupei Mondiale.

Postarea ”decarului” argentinian s-a viralizat în timp record și a strâns peste 2,5 milioane de reacții în mai puțin de o oră. Leo Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din Qatar, reușind în total 7 goluri și 3 pase decisive.

ADVERTISEMENT