Sport

Dan Nistor a răbufnit după U Cluj – Farul 1-0: „Mă bucur că le-am închis gura”

Dan Nistor a celebrat victoria cu Farul printr-un mesaj dur adresat contestatarilor. U Cluj a învins campioana României, scor 1-0, în etapa a 28-a din SuperLiga.
28.02.2024 | 22:10
Dan Nistor a rabufnit dupa U Cluj  Farul 10 Ma bucur ca leam inchis gura
Dan Nistor a avut un mesaj dur după victoria lui U Cluj, scor 1-0 cu Farul. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

U Cluj a făcut un pas important în lupta pentru calificarea în play-off. Formația antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a câștigat cu Farul pe teren propriu, scor 1-0, în etapa a 28-a din SuperLiga. Dan Nistor a marcat singurul gol al meciului și a avut un mesaj dur pentru contestatari.

Dan Nistor a răbufnit după U Cluj – Farul 1-0: „Mă bucur că le-am închis gura”

În minutul 33, Ionuț Larie a gafat incredibil! Mingea a fost recuperată de Daniel Popa care i-a pasat lui Dan Nistor. Golgheterul „alb-negrilor” a îndeplinit o formalitate și a ajuns la 11 reușite în acest sezon în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Grație victoriei cu Farul, U Cluj a urcat până pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off, cu 38 de puncte. „Șepcile roșii” au câștigat primul meci după două înfrângeri și 3 remize, iar Dan Nistor le-a răspuns contestatarilor.

„Mai avem două meciuri foarte importante și sperăm să facem maximum de puncte. Am fost destul de dezamăgit. Nu joc singur, suntem mai mulți în teren. În fine. Mergem înainte. Mă bucur că le-am închis gura.

ADVERTISEMENT

„Meciul cu Botoșani o să fie cel mai greu din campionat pentru noi”

Sper ca meciul viitor să fac același lucru și cred că acest public minunat merită ca echipa să joace în play-off”, a declarat Dan Nistor, la flash-interviu. Nistor ocupă locul 4 în topul marcatorilor din SuperLiga, la egalitate cu Alexandru Pop.

U Cluj le înfruntă pe FC Botoșani (acasă) și FC Voluntari (deplasare) în ultimele meciuri din sezonul regulat. Dan Nistor susține că duelul cu FC Botoșani va fi cel mai greu meci din acest sezon pentru U Cluj.

ADVERTISEMENT

„Dacă vom juca cum am jucat astăzi cu siguranță vom obține calificarea în play-off. Meciul cu Botoșani o să fie cel mai greu din campionat pentru noi. Ei nu au absolut nimic de pierdut.

Va fi cel mai greu meci din campionat. Este un meci foarte important, atât pentru noi, cât și pentru spectatori, pentru oraș. Ar fi ceva senzațional (n.r. calificarea în play-off).

ADVERTISEMENT

Noi facem aici lucrurile pas cu pas. Anul trecut am jucat finala Cupei, anul acesta să intrăm în play-off și de ce nu să jucăm din nou în finala Cupei”, au fost cuvintele lui Dan Nistor.

ADVERTISEMENT