Sport

Dan Petrescu a mai primit o veste proastă. Cât va lipsi Daniel Bîrligea de la CFR Cluj după accidentarea din meciul cu Petrolul

Daniel Bîrligea s-a accidentat grav în partida cu Petrolul și antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, nu se va putea baza pe el pentru o perioadă lungă.
01.03.2023 | 09:44
Dan Petrescu a mai primit o veste proasta Cat va lipsi Daniel Birligea de la CFR Cluj dupa accidentarea din meciul cu Petrolul
Daniel Bîrligea s-a accidentat grav în partida cu Petrolul și antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, nu se va putea baza pe el pentru o perioadă lungă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 22 de ani a marcat un gol controversat în partida câștigată de campioană la Ploiești, scor 5-2, iar câteva minute mai târziu s-a întins pe gazon acuzând dureri la gamba piciorului stâng. Fotbalistul nu a mai putut continua jocul.

Daniel Bîrligea a primit verdictul după accidentarea din Petrolul – CFR Cluj

Veștile despre accidentarea lui Daniel Bîrligea sunt cum nu se poate mai proaste pentru Dan Petrescu. Conform gsp.ro, atacantul lui CFR Cluj a suferit o ruptură musculară și va lipsi cel puțin o lună de pe teren.

ADVERTISEMENT

Bîrligea, care începuse să fie tot mai folosit de tehnicianul campioanei României în ultima perioadă, va mai efectua și un RMN pentru a se stabili cu exactitate gravitatea accidentării și a perioade de indisponibilitate.

În aceste condiții, este clar că atacantul va lipsi de la ultimele trei meciuri din sezonul regulat din SuperLiga, cu UTA Arad, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Universitatea Cluj, dar probabil și de la primele partide ale play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Daniel Bîrligea este una dintre puținele soluții viabile pe care le are Dan Petrescu la îndemână pentru a acoperi regula jucătorului U21. După accidentarea lui, singuri fotbaliști care au mai prins minute și se încadrează pentru această regulă sunt atacantul Claudiu Petrila și portarul Răzvan Sava.

Malele a fugit de la CFR Cluj

Accidentarea lui Daniel Bîrligea este o dublă lovitură pentru Dan Petrescu. După ce că se plângea de numărul mic de atacanți pe care îi are în lot, tehnicianul l-a mai pierdut și pe Cephas Malele, jucător venit sub formă de împrumut de la Al Tai. FANATIK a aflat că elvețianul s-a supărat pentru că CFR Cluj a decis să nu îi prelungească înțelegerea, dar și pentru că fanii campioanei României l-au jignit pe rețelele de socializare după meciul de pe teren propriu cu Lazio, scor 0-0, și a plecat de la echipă.

ADVERTISEMENT

Președintele clubului din Gruia, Cristi Balaj, a confirmat faptul că Malele a lipsit de la antrenament și dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că a aflat de la un apropiat al jucătorului că acesta are probleme de familie.

Oficialul grupării ardelene a spus că situația atacantului elvețian va fi analizată și în funcție de informațiile pe care le vor avea se va decide dacă acesta va fi sancționat sau nu și că este în permanentă legătură cu avocata acestuia.

ADVERTISEMENT
Tags: