Sport

Dan Petrescu, furios din cauza arbitrajelor înainte de CFR Cluj – FCSB: „Important e cine trage liniile. Ne-au costat 4 puncte”

Dan Petrescu a vorbit despre arbitraj înaintea derby-ului CFR Cluj - FCSB. „Bursucul” a evidențiat că important sunt oficialii din camera VAR care trasează liniile.
08.04.2023 | 16:29
Dan Petrescu furios din cauza arbitrajelor inainte de CFR Cluj  FCSB Important e cine trage liniile Neau costat 4 puncte
Dan Petrescu a abordat subiectul arbitrajului la conferința de presă premergătoare duelului CFR Cluj - FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

După derby-urile cu Rapid și Universitatea Craiova, pentru CFR Cluj urmează meciul de foc împotriva FCSB din Gruia, duminică, 9 aprilie, ora 21:00. La conferința de presă premergătoare duelului, Dan Petrescu a vorbit, printre altele, despre arbitraj.

Dan Petrescu a vorbit despre arbitraj înainte de CFR Cluj – FCSB: „Important e cine trage liniile”

CFR Cluj a avut un gol anulat în finalul partidei cu Rapid din prima etapă a play-off-ului, scor 2-2. În a doua rundă, Universitatea Craiova a înscris prin Koljic golul egalizator, însă reușita a fost aspru contestată la FANATIK SUPERLIGA, deoarece ardelenii au acuzat o poziție suspectă de ofsaid la Andrei Ivan în construcția fazei.

ADVERTISEMENT

Radu Petrescu va conduce derby-ul din Gruia, însă antrenorul celor de la CFR Cluj consideră că un rol semnificativ îl au oficialii din camera VAR. „Bursucul” a reclamat că CFR Cluj a pierdut patru puncte în primele două meciuri din play-off, din cauza liniilor trasate greșit.

„(n.r. despre delegarea lui Radu Petrescu) Nici nu știam. Ce pot să spun. Sunt convins că au ales un arbitru cu ecuson FIFA și cel mai mult îmi doresc ca la finalul meciului să nu se vorbească despre arbitraj, dar în play-off e greu. Mereu se găsește cineva să comenteze o fază. Important e cine trage liniile, pentru că în ultimele două meciuri ne-au costat 4 puncte liniile astea”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, fără trei piese importante la meciul cu FCSB: „Nici lor nu le-a fost ușor”

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Deac, Camora și Boateng sunt indisponibili pentru derby-ul cu FCSB. Dan Petrescu a mărturisit la conferința de presă că accidentările îi vor ține pe bară pe cei trei fotbaliști încă vreo 2-3 săptămâni.

„Nu am mai recuperat jucători, sunt accidentări care vor dura. Sigur nu vor fi disponibili în următoarele 2-3 meciuri. Și FCSB-ului, când i-au lipsit cei mai buni jucători, Olaru, Compagno, nu i-a fost ușor. La fel cu orice echipă de play-off, se vede când lipsesc jucători importanți.

ADVERTISEMENT

Dar trebuie să facem față și fără ei, am mai câștigat fără Deac și Camora. Mi-aș fi dorit să-i am, dar nu e bine să găsim scuza asta. Trebuie să intrăm pe teren și să dăm tot ce avem mai bun. Sunt convins că stadionul va fi plin, lumea va dori victoria.

Nu ai timp să le explici oamenilor că a lipsit cineva. Cine intră pe teren trebuie să demonstreze că merită să fie la CFR. Presiunea este maximă, 3 puncte contează aici față de campionatul regulat. Va fi un meci ‘care pe care’”, a mai spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, sub presiune înaintea derby-ului cu FCSB: „Contează orice detaliu”

Dan Petrescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la FCSB și a remarcat forma fizică, tehnică și tactică în care se află echipa antrenată de Elias Charalambous. Totuși, ardelenii vor încerca să speculeze orice greșeală din jocul roș-albaștrilor.

„E un derby, meci foarte important. Sunt echipele de pe primele două locuri în ultimii 6 ani. Contează orice detaliu. FCSB arată foarte bine. Nu ai cum să spui că antrenorul poate face minuni în câteva săptămâni. Cei care sunt acolo de mult timp știu echipa.

Mie mi se pare că sunt în formă foarte bună, au arătat foarte bine fizic, tehnic și tactic cu Craiova și Sepsi. Arată foarte bine echipa, dar nicio echipă nu e perfectă, au și ei problemele lor”, a încheiat Dan Petrescu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,10 este cota pentru „2 solist” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT