Sport

Dan Petrescu, negru de supărare după eliminarea cu Pyunik: “Parcă sunt blestemat! Este cea mai mare dezamăgire!”. A pus tunurile pe jucători

CFR Cluj a fost eliminată după executarea loviturilor de departajare de Pyunik Erevan. La final, Dan Petrescu a fost negru de supărare şi a spus că e cea mai mare dezamăgire trăită în cupele europene pentru el.
14.07.2022 | 00:55
Dan Petrescu negru de suparare dupa eliminarea cu Pyunik Parca sunt blestemat Este cea mai mare dezamagire A pus tunurile pe jucatori
Dan Petrescu, în meciul de fotbal dintre CFR Cluj şi Pyunik Erevan. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut returul cu Pyunik Erevan, după executarea loviturilor de departajare. După 2-2 în 120 de minute, armenii s-au impus cu 4-3 la penalty-uri şi au trimis campioana României în turul doi preliminar din Conference League.

Dan Petrescu a stat zeci de minute pe bancă după eliminarea cu Pyunik! Ce a declarat la final

După meci, Dan Petrescu a stat zeci de minute pe banca tehnică fără să înţeleagă ce s-a întâmplat. Apoi, la declaraţii a spus că este cea mai mare dezamăgire a lui la CFR Cluj şi a dat vina pe jucători pentru că s-au retras prematur:

ADVERTISEMENT

“Foarte greu de înţeles ce s-a întâmplat. Băieţii s-au bătut, au încercat. Credeam că la 2-1 la penalty s-a terminat meciul, când au ratat ei. Este cea mai mare dezamăgire a mea la CFR Cluj. Nici nu am pierdut meciul.

La penalty-uri n-am câştigat niciun meci în carieră. Parcă sunt blestemat. Mistrati şi Kolinger s-au accidentat în ziua meciului. Chiar aşa multe ghinioane să ai?

ADVERTISEMENT

La 1-0 mă gândeam că mai pot să egaleze, dar la 2-1 nu mă mai gândeam, mai ales după ce au ratat penalty.

“Nu le-a cerut nimeni să se apere, atât au putut băieţii”

Pentru mine, în cupele europene, este cea mai dureroasă eliminare. Îmi pare rău pentru fani, pentru club, pentru toţi cei care au investit. Toată lumea este foarte supărată. Nu le-a cerut nimeni să se apere, atât au putut băieţii.

ADVERTISEMENT

Cred că au căzut fizic. În subconştient, au zis că e 1-0. Nu poţi să stai în apărare tot meciul şi să nu iei gol. Au greşit şi jucătorii, pentru că s-au retras. N-avem ce să spunem, suntem foarte supăraţi. Sunt foarte trist.

“Vedem ce o să se întâmple. Fiecare face ce vrea, strigă ce vrea”

Sunt convins că şi jucătorii, conducerea, fanii. Acum este foarte greu. Cum au mers mai departe şi alte echipe din România, aşa trebuie şi CFR Cluj. Trebuie să mergem în grupele Conference League, dar nu va fi uşor.

ADVERTISEMENT

Va fi foarte greu. Aţi văzut, campioana Armeniei nu este o echipă care să meargă pe stradă. Pe teren nu joacă bugetele, tabela. Prea multe nu am ce să zic. Vedem ce o să se întâmple. Fiecare face ce vrea, strigă ce vrea”, a spus Dan Petrescu la finalul meciului.

ADVERTISEMENT
Tags: