Fotbal intern

Dan Petrescu rămâne fără unul dintre jucătorii U-21! Va sta în izolare până la finalul sezonului. Exclusiv

22.07.2020 | 18:01
Dan Petrescu ramane fara unul dintre jucatorii U21 Va sta in izolare pana la finalul sezonului Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj este unul dintre cluburile afectate de noul coronavirus din Casa Pariurilor Liga 1. La campioana României s-au înregistrat 11 infecții cu virusul COVID-19, unul dintre ei fiind și antrenorul Dan Petrescu.

Printre cei infectați se află și cinci fotbaliști: Adrian Păun, Grzegorz Sandomierski, Damjan Djokovic, Cristi Manea și Lacina Traore. Inițial, pe listă mai erau trei fotbaliști: Cătălin Golofca, Cristian Bălgrădean și Claudiu Petrila.

ADVERTISEMENT

La ultimii trei, următorul test a ieșit negativ, iar din informațiile FANATIK tot trebuie să stea 14 zile în izolare asta pentru că au luat contact între timp cu alți bolnavi COVID-19. Cei de la CFR Cluj se vor baza pe Bălgrădean din sezonul viitor așa că, din acest punct de vedere nu este nicio problemă, iar Golofca a fost o prezență discretă în acest sezon.

Dan Petrescu rămâne fără unul dintre jucătorii U-21! Petrila, izolat până la finalul sezonului

Cu toate acestea, Dan Petrescu a pierdut unul dintre jucătorii U-21 din lot: Claudiu Petrila. Chiar dacă nu este unul dintre titularii obișnuiți ai echipei, Petrila este un jucător care a prins patru meciuri în acest play-off și 11 meciuri în sezonul regulat.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că la start trebuie să fie doi jucători U-21, Petrila poate fi o pierdere importantă pentru Dan Petrescu în cele trei meciuri rămase de disputat. Situația este incertă, iar CFR ar putea avea probleme din acest punct de vedere.

CFR Cluj are de recuperat patru puncte față de Universitatea Craiova

Însă, în acest sezon cei doi jucători preferați de Dan Petrescu care să corespundă regulii U-21 sunt Valentin Costache și Cătălin Itu. La meciul cu Gaz Metan Mediaș, ultimul disputat de campioană, “Bursucul” a preferat să îl trimită în teren pe Andrei Joca, schimbat după șase minute cu Alex Chipciu.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, CFR Cluj trebuie să își rezolve situația cu noul coronavirus. Sunt 11 cazuri confirmate la club, iar Dan Petrescu a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, după ce a fost depistat pozitiv.

Cei 11 sunt: Adrian Păun, Grzegorz Sandomierski, Damjan Djokovic, Cristi Manea, Lacina Traore, Bogdan Aldea (preparator fizic), Costin Curelea (antrenor secund), Cristian Moldovan (antrenor de portari), Cristian Dragotă (preparator fizic), Radu Pralea (kinetoterapeut) și Dan Petrescu (antrenor).

ADVERTISEMENT

CFR Cluj este la patru puncte distanță de liderul Universitatea Craiova. Ardelenii au o restanță cu FCSB de disputat, iar în ultimele două etape mai au de jucat cu FC Botoșani și Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT
Tags: