Sport

Dan Petrescu revine în iarbă?! Anunţul de ultimă oră al antrenorului

Dan Petrescu (53 de ani) ar fi în negocieri avansate cu cei de la CFR Cluj, club pe care l-a mai antrenat, dar este dorit și în străinătate.
23.08.2021 | 15:35
Dan Petrescu revine in iarba Anuntul de ultima ora al antrenorului
ADVERTISEMENT

Fost campion cu CFR Cluj, Petrescu vrea să revină în antrenorat și ar putea accepta o ofertă surpriză.

Dan Petrescu, dorit în Danemarca

După România, Rusia, China, Qatar și Turcia, Petrescu ar putea antrena în Danemarca. Conform tipsbladet.dk, este este dorit pe banca celor de la Vejle Boldklub, echipă care a fost pregătită de Costel Gâlcă.

ADVERTISEMENT

Vejle e pe ultimul loc în Danemarca, iar venirea lui Petrescu, tehnician recunoscut ca fiind cu mână de fier, poate fi o soluție pentru ieșirea din impas. Lider este Midtjylland, cu 15 puncte, iar pe locul doi este Copenhaga, cu 14 puncte.

Dan Petrescu a spus că vrea să revină în Rusia

Antrenorul de 53 de ani a transmis recent că își dorește să revină în Rusia, unde a mai activat la Kuban Krasnodar și Dinamo Moscova. Mai mult, Dan Petrescu a dezvăluit că a fost pe lista unui club important din Rusia, care a ales, însă, un alt tehnician, dar și că are oferte din zona Golfului, cărora nu vrea să le dea curs.

ADVERTISEMENT

”Sunt conectat încă la fotbalul din Rusia. Urmăresc jocurile și știrile, pentru că vreau să revin în Rusia. Am multe oferte din Golf, dar i-am spus agentului meu că vreau să antrenez în Rusia.

Au fost, recent, contacte cu o echipă mare din Rusia, cineva mi-a promis un loc în Rusia în vara asta, am fost pe lista de candidați, dar în final au ales alt antrenor.

ADVERTISEMENT

Oricum, nu s-a schimbat nimic, încă îmi doresc mult să revin în Rusia. Opțiuni sunt multe din zona Golfului, dar nu sunt interesat. Vreau să aștept o ofertă din Rusia. Dacă nu vine, mă voi relaxa”, a declarat Dan Petrescu, într-un interviu acordat publicației Sportbox, din Rusia.

Dan Petrescu se gândește să revină la CFR Cluj

Dan Petrescu a recnoscut că se gândește la perioada petrecută la CFR Cluj, dar și la o revenire în viitor la campioana României, declarație care vine într-un context în care la echipă sunt probleme mari între jucători și antrenorul Marius Șumudică, dezvăluire făcută în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a continuat și nu a ascuns faptul că își dorește ca în viitor să se întoarcă la echipă, atrăgând atenția și asupra problemelor apărute după plecarea lui:

„După plecarea mea, problemele sunt mari. A fost o problemă internă. Ca în România, când cineva prinde putere, sunt foarte mulți oameni geloși.

Nu am mai avut încredere în cineva din club. Am simțit că nu mai trebuie să stau. Cred că și-au dat seama că au greșit față de mine”.

„Și mie mi-a părut rău pentru că mă atașasem de echipă. În afară de performanțe, este un oraș frumos, am plecat și cetățean de onoare de acolo, am avut trofee, medalii și amintiri superbe.

Clujul rămâne una dintre casele mele și cu siguranță mă voi întoarce acolo!”, a mai spus Dan Petrescu.

 

 

ADVERTISEMENT