Sport

Rapid – FCSB ar putea avea loc, totuși, pe Arena Națională! Anunțul lui Dan Șucu după victoria cu UTA: „Cererea este de 4 ori mai mare”

Dan Șucu a anunțat că va discuta în cadru intern ca derby-ul Rapid - FCSB să se joace pe Arena Națională. Când va fi luată o decizie în acest sens.
29.02.2024 | 00:55
Rapid  FCSB ar putea avea loc totusi pe Arena Nationala Anuntul lui Dan Sucu dupa victoria cu UTA Cererea este de 4 ori mai mare
Dan Șucu vrea ca derby-ul Rapid - FCSB să aibă loc pe Arena Națională. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dan Șucu vrea cu orice preț ca derby-ul Rapid – FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat, să se joace pe Arena Națională. Liviu Ungurean, șeful galeriei rapidiste, a declarat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGAcei de la FCSB nu au vrut să semneze actul de reciprocitate, iar înțelegerea ca meciul să se joace pe cel mai mare stadion al țării a căzut.

Rapid – FCSB ar putea avea loc, totuși, pe Arena Națională! Anunțul lui Dan Șucu după victoria cu UTA: „Cererea este de 4 ori mai mare”

Totuși, Dan Șucu face eforturi pentru ca derby-ul Rapid – FCSB să aibă loc pe Arena Națională, chiar dacă pe Giulești, „roș-albaștriii” ar fi avut parte de o primire mult mai ostilă. Acționarul majoritar al „alb-vișiniilor” a anunțat că o decizie va fi luată joi, 29 februarie.

ADVERTISEMENT

„O să reevaluăm mâine, dacă este posibil ca meciul cu FCSB să-l disputăm totuși pe Arena Națională pentru că cererile pe care le avem în clipa de față pentru bilete depășește de 4 ori capacitatea stadionului.

Trebuie să găsim o soluție, o să discutăm intern, și până mâine o să luăm o decizie”, a spus Dan Șucu, după Rapid – UTA Arad, scor 4-1, în etapa a 28-a din SuperLiga. Rapid a anunțat deja oficial că derby-ul cu FCSB va avea loc pe Giulești, însă lucrurile se pot schimba la cererea lui Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu, impresionat de golul lui Borisav Burmaz cu UTA Arad: „Cel mai spectaculos pe care l-am văzut în Giulești”

Rapid a făcut spectacol pe teren propriu cu UTA Arad. Echipa lui Cristiano Bergodi a făcut uitată înfrângerea cu Poli Iași și a marcat de 4 ori în poarta trupei lui Mircea Rednic. Cireașa de pe tort a fost golul fabulos marcat direct din lovitură liberă de Burmaz, „specialistul” golurilor înscrise în prelungiri.

„Probabil cel mai spectaculos gol pe care l-am văzut în Giulești”, a spus Dan Șucu. Acționarul majoritar din Giulești a vorbit ulterior despre tânărul Robert Bădescu. Fundașul central de meserie, extrem de lăudat în pauza de iarnă de patron, a fost titular în partea stângă a apărării în locul lui Andrei Borza, exclus din lot.

ADVERTISEMENT

Robert Bădescu a debutat cu gol în tricoul Rapidului. Dan Șucu a ținut să-i felicite pe antrenorii de la juniori. „Prima felicitare pe care îmi permit să o dau este colegilor mei de la juniori care ne pun la dispoziție un nou jucător important.

Un debut excepțional, este jucător de prima ligă. Golurile le-au dat rapidiști și într-o poartă, și în cealaltă”, au fost cuvintele lui Dan Șucu. Claudiu Micovschi a marcat golul de onoare pentru UTA. Atacantul este împrumutat de „Bătrâna Doamnă” de la Rapid.

ADVERTISEMENT