Sport

Dan Șucu, prezent la amicalul Rapidului cu Sabah. Alături de cine vede meciul

Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, se află cu echipa în Antalya și urmărește din tribună meciul amical împotriva azerilor de la Sabah.
09.01.2024 | 17:33
Dan Sucu prezent la amicalul Rapidului cu Sabah Alaturi de cine vede meciul
Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, se află cu echipa în Antalya și urmărește din tribună meciul amical împotriva azerilor de la Sabah. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Partida a început cu o întârziere de o oră din cauza unei furtuni care s-a abătut asupra acestei regiuni a Turciei. FANATIK a aflat că la un moment dat s-a luat în discuție ca întâlnirea să fie anulată din cauza condițiilor meteorologice.

Dan Șucu supervizează amicalul Rapidului din Antalya

După ce a terminat la egalitate, scor 3-3, cu echipa din liga secundă a Turciei, Sakaryaspor, Rapid dă piept cu formația azeră Sabah, în cel de-al doilea amical din Antalya. Acționarul Dan Șucu este prezent la meci, iar FANATIK l-a surprins în tribună.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcat bine din cauza frigului din Turcia, omul cu banii din Giulești a venit să vadă evoluția echipei lui Cristiano Bergodi și speră într-o creștere de formă a jucătorilor mai ales că mai sunt doar 10 zile până la reluarea campionatului.

Dan Șucu a luat loc în tribună alături de președintele Daniel Niculae și de directorul tehnic Vasile Maftei, cele două legende ale clubului din Grant. Împreună cu cei trei a fost și fiul cel mare al acționarului majoritar al Rapidului.

ADVERTISEMENT

La meciul amical al giuleștenilor cu azerii de la Sabah asistă și secundul lui Edi Iordănescu, Ionel Gane, dar și Daniel Pancu, selecționerul naționalei U21. Cei doi au mai fost prezenți și la partida susținută de Dinamo.

Rrahmani a revenit cu gol la Rapid

În primul amical, tehnicianul italian a pus accent în primul rând pe partea tehnico-tactică și mai puțin pe rezultat în primul amical. De altfel, FANATIK a surprins schemele de joc pentru faza ofensivă și defensivă.

ADVERTISEMENT

Rapid s-a întărit puternic în această iarnă, reușind transferurile lui Florent Hasani, Borisav Burmaz, Ermal Krasniqi și Damjan Djokovic. Echipa lui Cristiano Bergodi speră ca în urma unei pregătiri bune să reintre puternic în lupta la titlu.

Cele 4 mutări făcute de Dan Șucu vin în ajutorul lui Cristiano Bergodi, care trebuie să aprindă scânteia în lotul giuleștenilor. Pe lângă aceste transferuri, Albion Rrahmani s-a întors după accidentarea care l-a ținut pe margine. Ba mai mult, vedeta Rapidului a și înscris în primul meci amical.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Rapid ocupă locul 4 în clasamentul SuperLigii. Formația pregătită de Bergodi a avut un final de an dezamăgitor. În ultimele 5 partide din campionat, Rapid a obținut 3 rezultate de egalitate și a pierdut 2 confruntări.

ADVERTISEMENT