Fotbal international

Dana White, derapaj la adresa fotbalului: „Alergi pe acolo și lovești o minge”. Cum a fost taxat șeful UFC

Dana White, președintele UFC, a criticat în termeni duri fotbalul, iar fanii nu au ezitat să îl taxeze pe omul de afaceri din SUA.
08.12.2022 | 21:21
Dana White derapaj la adresa fotbalului Alergi pe acolo si lovesti o minge Cum a fost taxat seful UFC
Dana White a avut un discurs dur despre fotbal. Președintele UFC a fost taxat de internauții. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Campionatul Mondial din Qatar a fost cel mai așteptat eveniment sportiv al anului, iar turneul final a înregistrat audiențe record în toate colțurile lumii. Dana White, președintele UFC, a fost una dintre puținele excepții care nu s-a bucurat de măreția Cupei Mondiale. Mai mult decât atât, omul de afaceri de peste ocean a avut un derapaj la adresa „sportului rege”.

Dana White, derapaj colosal la adresa fotbalului: „E sportul cu cel mai puțin talentați practicanți”

Deși fotbalul este cel mai popular sport din lume, ce creează cea mai mare emoție și aduce în lumină cele mai tari orgolii, Dana White este de părere că „sportul rege” se confruntă cu „cel mai puțin talentați practicanți”. Președintele UFC este convins că totul se rezumă la în a lovi o minge.

ADVERTISEMENT

„Fotbalul? Un joc total diferit. Detest fotbalul pentru că eu cred că e sportul cu cel mai puțin talentați practicanți.

De aceea și copiii de trei ani pot practica fotbalul, da? Alergi pe acolo și lovești o minge”, au fost în primă fază cuvintele lui Dana White. UFC, gigantul din lumea artelor marțiale mixte, a devenit tot mai popular în sfera sportului. Ultimate Fighting Championship, compania condusă de Dana White, are o cotă de piață de aproximativ 10 miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT

Dana White a pus la zid „sportul rege”: „Cât de netalentat să fii?”

Cuvintele dure la adresa fotbalului au continuat să vină din partea lui Dana White. „Spun asta dintotdeauna, nu contează în ce țară mă aflu.

Practici un sport în care poarta este atât de mare, iar scorul e 3-1? Îți bați joc de mine? Cât de netalentat să fii ca să marchezi de doar trei ori, când poarta e atât de mare?”, a spus omul de afaceri american.

ADVERTISEMENT

Internauții nu au trecut cu vederea declarațiile președintelui UFC. Deși au existat păreri care l-au susținut pe Dana White, majoritatea reacțiilor au fost împotriva derapajului.

Declarațiile lui Dana White au încins spiritele pe internet

„Nu înțelegi nimic”, a fost una dintre reacții. Internauții i-au dat replica omului de afaceri după ce a precizat că fotbalul poate fi practicat de toată lumea. „Copiii se bat mereu, înseamnă că UFC-ul trebuie să fie ușor”, „Greșești enorm”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, oamenii l-au ironizat pe Dana White. „Oare câte goluri ai reuși să dai în poarta aia uriașă?, „Și când te gândești că SUA va găzdui următorul Campionat Mondial de fotbal…”.

ADVERTISEMENT