Sport

Daniel Niculae, anunț despre viitorul lui Albion Rrahmani la Rapid: „Au întrebat de el”

Daniel Niculae a vorbit despre viitorul lui Albion Rrahmani. Președintele Rapidului a confirmat interesul unor cluburi pentru transferul atacantului kosovar.
24.03.2024 | 18:48
Daniel Niculae anunt despre viitorul lui Albion Rrahmani la Rapid Au intrebat de el
Daniel Niculae a vorbit despre viitorul lui Albion Rrahmani la Rapid. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Albion Rrahmani strălucește în tricoul Rapidului! Atacantul kosovar adus în Giulești la începutul sezonului, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, a marcat 14 goluri în 17 meciuri în tricoul „alb-vișiniu”. Nici măcar accidentarea gravă suferită la națională, în toamna anului trecut, nu l-a scos din ritm pe atacantul de 23 de ani.

Daniel Niculae, anunț despre viitorul lui Albion Rrahmani la Rapid: „Au întrebat de el”

Inevitabil, forma pe care a arătat-o Albion Rrahmani a atras atenția cluburilor de top din vestul Europei. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Aston Villa, echipă de Top 5 din Premier League, se interesează de situația atacantului de la Rapid.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a confirmat interesul anumitor cluburi pentru Albion Rrahmani și a vorbit despre un posibil transfer al atacantului la Benfica Lisabona. „Am auzit ceva despre interesul lui Benfica pentru Rrahmani, dar nu am avut niciun contact cu clubul.

Au fost însă abordări din partea altor echipe. Ştiu că au întrebat de el, dar nu ştiu dacă interesul este serios. Este un jucător interesant, am primit multe apeluri.

ADVERTISEMENT

Totul depinde de situaţii (n.r. dacă Rapid îl va ceda pe Rrahmani pentru 8 milioane de euro)”, a spus Daniel Niculae, pentru publicația portugheză ojogo.pt. Albion Rrahmani se află în această perioadă la naționala Kosovo pentru amicalele cu Armenia (1-0) și Ungaria (26 martie).

Cota de piață a lui Albion Rrahmani a crescut după ultima actualizare

Cota de piață a lui Albion Rrahmani a înregistrat o creștere spectaculoasă. Schimbările masive au început să apară odată cu transferul atacantului kosovar de la FC Ballkani la Rapid pentru 600.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În momentul transferului la Rapid, Albion Rrahmani avea o cotă de piață de 600.000 de euro. La finalul lunii septembrie 2023, cota atacantului de 23 de ani a crescut până la 1,2 milioane de euro. Ulterior, la finalul anului trecut, Rrahmani era cotat de Transfermarkt.com la 1,4 milioane de euro.

Cea mai recentă actualizare a cotei de piață a atacantului kosovar a avut loc vineri, 22 martie 2024. Albion Rrahmani a ajuns să valoreze 2,3 milioane de euro. Fotbalistul a marcat în înfrângerea Rapidului cu Farul, scor 1-2, în prima etapă din play-off.

ADVERTISEMENT

Aflat sub contract cu Rapid până pe 30 iunie 2026, Albion Rrahmani s-a format la academia celor de la Llapi. Tot în Kosovo, Rrahmani a mai evoluat pentru Minatori, Bashkimi, FC Malisheva și FC Ballkani.

ADVERTISEMENT