Sport

Albion Rrahmani, întâlnire surpriză la naționala statului Kosovo: ”Atacantul preferat al întregului campionat românesc”

Albion Rrahmani a fost convocat la naționala statului Kosovo și la sosirea acasă a avut parte de o întâlnire neașteptată cu premierul Albin Kurti.
18.03.2024 | 19:38
Albion Rrahmani a fost convocat la naționala statului Kosovo și la sosirea acasă a avut parte de o întâlnire neașteptată cu premierul Albin Kurti. Sursă foto: Instagram albinkurti_
ADVERTISEMENT

Atacantul Rapidului a fost chemat de selecționerul Franco Foda pentru cele două meciuri amicale din luna martie. Kosovarii vor întâlni Armenia pe 22 martie, urmând ca 4 zile mai târziu să joace împotriva Ungariei.

Convocat la naționala statului Kosovo, Albion Rrahmani s-a întâlnit cu prim-ministrul Albin Kurti

Prestațiile avute în SuperLiga l-au făcut pe Albion Rrahmani o mică vedetă în țara sa. Ajuns acasă pentru a răspunde convocării la naționala statului Kosovo, fotbalistul de 23 de ani a avut parte de o surpriză uriașă.

ADVERTISEMENT

Atacantul Rapidului a fost primit duminică, 17 martie, de prim-ministrul Albin Kurti. La întrevedere a fost prezent și tatăl jucătorului, Driton Rrahmani, fost important fotbalist kosovar în anii ’90.

”În cadrul primei acțiuni desfășurate de națională anul acesta, unul dintre cei mai în formă fotbaliști, Albion Rrahmani, s-a alăturat echipei. Anul trecut, Albion a fost transferat de la FC Ballkani la Rapid. Într-un timp foarte scurt a devenit nu doar atacantul preferat al fanilor Rapidului, ci și al întregului campionat românesc.

ADVERTISEMENT

Astăzi ne-am întâlnit cu el și tatăl lui, Driton Rrahmani, care a fost și el un star al fotbalului kosovar în anii ’90. Și care, cu mare pasiune, continuă să îl sprijine pe fiul său în carieră.

Cu talentul moștenit și cu muncă neîncetată, Albion are în ediția actuală a campionatului României 14 goluri în 16 meciuri, iar astfel face pași siguri spre a încheia ca golgheter. I-am urat lui Albion mult succes în viitor, în special în meciurile pe care le va disputa în tricoul lui Kosovo”, a scris premierul Albin Kurti, pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Rrahmani, urmărit de un club de top din Premier Legaue

Albion Rrahmani a impresionat în acest sezon la Rapid, iar ofertele din campionate puternice au început să apară. Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGAAston Villa se interesează de atacantul kosovar.

Horia Ivanovici este de părere că Rrahmani va fi cel mai scump transfer din SuperLiga în următoarele sezoane și consideră că atacantul din Giulești va pleca pe minim 5 sau 6 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Albion Rrahmani a anunțat că vrea să încheie sezonul din SuperLiga cu peste 20 de goluri marcate. Internaționalul kosovar vrea să își treacă în palmares titlul de campion al României cu Rapid.

ADVERTISEMENT
Tags: