News

Daniel s-a stins din viață mult prea devreme. La doar 21 de ani, a fost lovit de o mașină pe un bulevard din Suceava: “Păcat, un băiat foarte tânăr”

Momente foarte grele pentru familia unui tânăr care și-a pierdut viața recent, la puțin timp după ce a fost lovit puternic de o mașină, în apropierea unei treceri de pietoni din orașul Suceava.
03.09.2022 | 19:14
Daniel sa stins din viata mult prea devreme La doar 21 de ani a fost lovit de o masina pe un bulevard din Suceava Pacat un baiat foarte tanar
Daniel Munteanu a fost accidentat mortal la doar 21 de ani. Foto: Jandarmeria Suceava
ADVERTISEMENT

Tragicul accident rutier a fost raportat vineri seara, în jurul orei 21:45, pe un boulevard din Suceava, între cartierele Centru și Burdujeni. Daniel Munteanu, un jandarm în vârstă de 21 de ani, a fost lovit mortal de șoferul unui Audi, în apropierea unei treceri de pietoni.

Tragedie la Suceava

Odată efectuat apelul la numărul de urgență 112, la fața locului au sosit și medicii. Tânărul a fost preluat și transportat spre spital, dar din cauza rănilor grave, a decedat înainte să ajungă la unitatea medicală.

ADVERTISEMENT

Vestea a căzut ca un trăsnet peste cei care i-au fost aproape la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ”Petru Rareș”, din Fălticeni. ”Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava își exprimă regretul față de dureroasa pierdere a fostului elev al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, Munteanu Daniel, care își executa stagiul de practică în cadrul unității noastre.

Acesta și-a pierdut viața într-un accident rutier la vârsta de doar 21 de ani. În aceste clipe de tristețe, transmitem sincere condoleanțe întregii familii. Dumnezeu să îl odihnească!”, a fost mesajul postat pe Facebook de reprezentanții Jandarmeriei Suceava.

ADVERTISEMENT

Mesajele sfâșietoare arată cât de apreciat a fost Daniel

La rândul lor, prietenii și cunoscuții au reacționat cu mai multe mesaje și au încercat să aline durerea familiei greu încercate: ”Păcat, un băiat foarte tânăr. Dumnezeu să-l ierte! / Dumnezeu să îl odihnească alături de îngeri! Prea tânăr a plecat… /

Dumnezeu să te ierte prieten bun și drag. Nu te voi uita niciodată!” Potrivit informațiilor oferite de polițiștii suceveni, șoferul implicat în accidentul mortal are 26 de ani.

ADVERTISEMENT

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ: 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totuși, oamenii legii au decis ulterior să îi fie prelevate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Polițiștii au mai transmis că vor urmări imaginile tuturor camerelor de supraveghere din zonă.

ADVERTISEMENT

Vor face asta pentru a stabili cu exactitate dinamica accidentului și gradul de vinovăție al celor implicați.

 

 

ADVERTISEMENT