Sport

Dănuț Lupu, despre fularul “anti-Dinamo” al lui Sorescu de la debutul pentru FCSB: “Nu știe ce îi oferă ziua de mâine”. Video exclusiv

Deian Sorescu a purtat un fular anti-Dinamo după Hermannstadt - FCSB, 0-1. Dănuţ Lupu îl înţelege pe fotbalist, dar susţine că ar fi trebuit să fie mai reţinut.
24.01.2023 | 13:21
Danut Lupu despre fularul antiDinamo al lui Sorescu de la debutul pentru FCSB Nu stie ce ii ofera ziua de maine Video exclusiv
Deian Sorescu sărbătoreşte cu galeria victoria de la Sibiu. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Deian Sorescu a fost folosit 45 de minute în meciul dintre Hermannstadt şi FCSB, câştigat cu 1-0 de roş-albaştrii. Fundaşul a debutat oficial pentru echipa lui Gigi Becali, după ce a jucat între 2018 şi 2022 la marea rivală, Dinamo.

Dănuț Lupu, despre fularul “anti-Dinamo” al lui Sorescu de la debutul pentru FCSB

Însă, fotbalistul pare că a uitat rapid de fosta echipă. Deian Sorescu a purtat un fular “anti-Dinamo” la finalul meciului de la Sibiu, în timp ce sărbătorea cu galeria celor de la FCSB, scandând împotriva fostei sale echipe.

ADVERTISEMENT

Dănuţ Lupu a explicat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că deşi îl înţelege pe Deian Sorescu, susţine că nu ar fi trebuit să poarta eşarfa “anti-Dinamo” pentru că nu se ştie ce îi va oferi viaţa de fotbalist şi ar putea să se întoarcă la Dinamo:

“Poate şi galeria a greşit faţă de el la un moment dat. Când el s-a chinuit pentru Dinamo. Şi tu, ca galerie, ai făcut ce ai făcut să îl umileşti. Acum a venit şi rândul lui.

ADVERTISEMENT

“Nu ştie ce îi oferă ziua de mâine. Poate se întoarce la Dinamo peste un an şi ce facem?”

Dar nu cred că a făcut ce trebuia pentru că, până la urmă, el este fotbalist. Nu ştie ce îi oferă ziua de mâine. Poate se întoarce la Dinamo peste un an şi ce facem? 

Nu este normal. Şi atunci cum faci? Dar şi galeria trebuie să înţeleagă. Pe vremea aia Sorescu s-a chinuit la Dinamo. Nu puteai să îi faci ce i-ai făcut.

ADVERTISEMENT

Eu n-am fost de la Dinamo la Rapid? Nu am fost schimbat şi eu? Dar nu am făcut aceste gesturi. Eu cred că a greşit”, a spus Dănuţ Lupu la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

Deian Sorescu, dezbrăcat de tricou de fanii lui Dinamo

Deian Sorescu a avut parte de un incident neplăcut când evolua la Dinamo. După înfrângerea cu 1-2 de la Mioveni, din finalul anului 2021, câţiva ultraşi ai “câinilor” l-au dezbrăcat de tricou pe fotbalist.

ADVERTISEMENT

Doar două luni mai târziu, Sorescu a fost transferat de Rakow pentru 800.000 de euro. A rezistat un an la echipa poloneză, care l-a cedat în această iarnă la FCSB sub formă de împrumut, până în vară. Roş-albaştrii au varianta unui transfer definitiv pentru 950.000 de euro.

ADVERTISEMENT