Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dănuț Lupu știe ce s-a întâmplat în vestiarul naționalei la pauza meciului România – Slovenia 1-2. “La noi mai trebuie și unul cu bâta”. Video exclusiv

Dănuț Lupu a făcut o analiză a partidei amicale România - Slovenia 1-2 și crede că Edi Iordănescu a avut un discurs agresiv la pauza jocului.
18.11.2022 | 12:25
Danut Lupu stie ce sa intamplat in vestiarul nationalei la pauza meciului Romania  Slovenia 12 La noi mai trebuie si unul cu bata Video exclusiv
Dănuț Lupu a făcut o analiză a partidei amicale România - Slovenia 1-2 și crede că Edi Iordănescu a avut un discurs agresiv la pauza jocului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În cadrul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fostul internațional a pus tunurile pe ”tricolorii” cu experiență după întâlnirea de pe Cluj Arena.

Dănuț Lupu, analiză după România – Slovenia 1-2

După o primă repriză modestă făcută de ”tricolori” în meciul amical România – Slovenia 1-2, Dănuț Lupu este de părere că selecționerul Edi Iordănescu a ”explodat” la pauză în vestiar și de aici schimbarea de atitudine din partea secundă a jocului.

ADVERTISEMENT

”Două reprize total diferite. Un antrenor la ora actuală nu poate să facă mare lucru la echipa națională. Stau și eu și mă întreb de ce în repriza a doua au jucat într-un fel și în prima repriză în alt fel. Cred că nu s-au încălzit bine la începutul meciului.

Nu cred că este responsabilitatea lui Edi. Poate la începutul meciului a vorbit frumos cu ei și la pauză cred că a cam țipat puțin la ei. În fotbalul românesc, în afară de antrenor trebuie și unul cu bâta. Jucătorii din ziua de astăzi au calitate, dar unii nu prea se gândesc la fotbal, se gândesc la cu totul și cu totul alte lucruri”, a declarat Lupu, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Lupu, încrezător că ne vom califica la Euro 2024

Fostul internațional consideră că absența mai multor jucători importanți de la această acțiune s-a simțit și este încrezător că naționala României va reuși calificarea la Campionatul European din 2024.

”Noi când veneam la echipa națională era o mândrie, acum mulți îmi dau impresia că vin în vacanță. Am curaj să fac pariu că ne calificăm, prindem locul 2. Nu punem meciul de aseară pentru că au lipsit mulți titulari și 5 inși contează foarte mult într-o echipă.

ADVERTISEMENT

Dacă îți lipsesc 5 titulari și chemi 5 care n-au jucat săracii nicăieri… Poate e singurul meci în care cei care au venit la echipa națională și-au dorit să facă lucruri bune. Ăștia care sunt foarte vechi la echipa națională îmi dau impresia că vin în vacanță”, a încheiat Dănuț Lupu.

VEZI VIDEO MAI JOS

Adi Ilie vrea un alt sistem la națională

Lipsa de atitudine a jucătorilor echipei naționale în prima repriză a partidei amicale cu Slovenia a fost remarcată și antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, în cadrul analizei realizate la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional Adrian Ilie s-a arătat nemulțumit de faptul că reprezentativa noastră duce foarte multe mingi la margine de unde se centrează deși nu avem calitățile necesare pentru a marca din astfel faze și consideră că ar trebui ca Edi Iordănescu să schimbe sistemul.

ADVERTISEMENT
Tags: