Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Atenție, Edi! Analiza lui Adi Ilie după România – Slovenia 1-2: „Trebuie schimbat sistemul! Greșim în mijlocul terenului, la fundașul dreapta, la fundașul stânga”. Video exclusiv

Evoluția „tricolorilor” din meciul cu Slovenia a fost pusă sub lupă de Adrian Ilie la FanatikSuperLiga. „Cobra” a descoperit unde suferă jocul naționalei și ce trebuie schimbat.
18.11.2022 | 12:08
Atentie Edi Analiza lui Adi Ilie dupa Romania  Slovenia 12 Trebuie schimbat sistemul Gresim in mijlocul terenului la fundasul dreapta la fundasul stanga Video exclusiv
Atenție, Edi! Analiza lui Adi Ilie după România - Slovenia 1-2: „Trebuie schimbat sistemul! Greșim în mijlocul terenului, la fundașul dreapta, la fundașul stânga”. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România a pierdut cu 1-2 amicalul cu Slovenia, iar Adrian Ilie a pus „tunurile” pe tricolori la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. „Cobra” a sesizat unde suferă jocul naționalei noastre și ce ar trebui schimbat de Edi Iordănescu.

Ce reproșuri are Adrian Ilie după România – Slovenia 1-2: „Facem foarte multe greșeli pe fază ofensivă”

România a făcut o primă repriză extrem de slabă pe Cluj Arena. Condusă cu 0-2 la pauză de Slovenia, naționala noastră nu a tras niciun șut pe poartă în primele 45 de minute, în timp ce oaspeții i-au dat de șapte ori emoții lui Horațiu Moldovan, care a făcut un meci foarte bun la debutul sub tricolor.

ADVERTISEMENT

„Poate vine și din faptul că nu avem încredere. Venim după meciuri foarte slabe, calificări ratate și nu poți să începi meciul așa, să îi domini pe Slovenia. Dar eu cred că trebuie schimbate liniile, sistemul de joc un pic schimbat. Și mai mare atenție la jucători, că fac foarte multe greșeli.

Toți fac multe greșeli. Și în mijlocul terenului și fundașul dreapta și fundașul stânga. Nu cred că e normal să ajungă Manea și Vătăjelu pe extreme și noi centrăm la cap. Păi câte goluri avem noi România cu capul?”

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Păi hai să găsim noi alte 2-3 soluții, că nu putem să centrăm la cap lui Pușcaș sau lui Drăguș, că nu o să marcheze cu capul, foarte rar o să marcăm cu capul.

Facem foarte multe greșeli pe fază ofensivă. Din punctul meu de vedere, să ajungem în prima repriză foarte rar la linia de fund și să încercăm să centrăm să dăm goluri cu capul. Nici pe vremea mea nu dădeam goluri cu capul, din lovituri fixe sau cornere”, a declarat Adrian Ilie, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Olimpiu Moruțan, remarcatul serii pe Cluj Arena

Deși golul de onoare al României a fost marcat de Drăguș, cel mai lăudat fotbalist al României a fost Olimpiu Moruțan, care a intrat la pauză în locul lui Andrei Cordea. Adrian Ilie a rămas și el impresionat de felul în care s-a prezentat playmakerul de la Pisa.

„Dar în repriza a doua, dacă vă uitați, intră Moruțan și primele două centrări le dă pe jos și se respinge în corner. Deci, deja îi punem în dificultate și pe ei. Poate trebuia să joace de la început cu Moruțan”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Să se lege acolo un pic între linii, dacă tot vrem să atacăm. Este păcat. Avem ocazii foarte mari și nu marcăm și ambele vin tot la centrări pe jos, nu pe sus”, a adăugat fostul mare atacant al Stelei și al Valenciei.

ADVERTISEMENT