Sport

Darius Olaru, accidentare în amicalul Gloria Buzău – FCSB! A ieșit de pe teren cu dureri la umăr

Darius Olaru s-a accidentat în amicalul Gloria Buzău - FCSB.
09.07.2021 | 21:07
Darius Olaru accidentare in amicalul Gloria Buzau  FCSB A iesit de pe teren cu dureri la umar
ADVERTISEMENT

Mijlocașul roș-albaștrilor a fost faultat de un adversar și a căzut pe umăr, fiind nevoit să părăsească terenul. Este vorba despre același umăr la care a fost accidentat în luna aprilie, după un duel cu Sepsi.

În cele din urmă, Darius Olaru a revenit într-un duel cu CFR Cluj, scor 1-1, așa cum FANATIK dezvăluise în exclusivitate, fiind introdus de Toni Petrea, antrenorul de atunci al „roș-albaștilor”, în a doua repriză.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru, accidentat în amicalul Gloria Buzău – FCSB

Minutul 57 al meciului amical dintre Gloria Buzău și FCSB a fost fatal pentru Darius Olaru, care a ieșit accidentat, după ce a fost faultat de un adverar și a căzut pe umărul la care a mai avut probleme în trecut.

Darius Olaru a fost scos imediat de pe teren și a fost preluat de medicii echipei, ținându-se vizibil de umăr, semn că durerea era insuportabilă în acel moment.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul celor de la FCSB s-a accidentat prima dată la umăr în ultima etapă din sezonul regulat, remiza cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-1. Marius Ștefănescu a avut o intrare dură la Olaru, care s-a accidentat serios.

La finalul primei reprize, FCSB se afla la egalitate cu Gloria Buzău, scor 1-1, însă după revenirea de la cabine, fotbaliștii lui Dinu Todoran au reușit să marcheze de încă trei ori, Stipe Vucur, noul fundaș central al echipei, fiind unul dintre marcatori.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali visează să îl vândă pe Darius Olaru pe o sumă mare

Gigi Becali speră să îl vândă pe Darius Olaru pe o sumă mare, mai mare decât cea pe care l-a transferat pe Dennis Man la Parma, sumă record de plecare pentru un jucător din Liga 1.

„Dacă cineva dă 10 milioane, îl dau pe Darius Olaru. Am cerut 10 milioane de euro pentru el. Mi-au spus: ’Nu lași mai jos?’ I-am spus că nu las niciun euro. 

ADVERTISEMENT

Oferta a fost de la un impresar, nici nu mi-a spus ce echipă. De fapt, nici nu a fost o ofertă, a fost o întrebare”, a declarat Gigi Becali, la TV Pro X.

Darius Olaru a participat în acest an, în Ungaria, la al doilea turneu final consecutiv de Campionat European U21, după cel din Italia și San Marino, din 2019, când România a jucat semifinala.

Evoluțiile în tricoul roș-albastru i-au adus și debutul în echipa națională, în eșecul istoric în fața Georgiei, scor 1-2. Olaru a fost transferat de Gigi Becali în ianuarie 2020, de la Gaz Metan Mediaș, pentru 600.000 de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 3,30 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: