Fotbal intern

Darius Olaru îl încântă pe un membru al Generației de Aur: ”Mă regăsesc în el”

31.03.2021 | 11:58
Darius Olaru il incanta pe un membru al Generatiei de Aur Ma regasesc in el
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei naționalei de tineret a României, Darius Olaru, este noua ”perlă” a lui Gigi Becali și este lăudat de Ioan Ovidiu Sabău, component al Generației de Aur.

Jucătorul de la FCSB a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști a lui Adrian Mutu la Euro U21 2021, la care ”tricolorii mici” au părăsit competiția fără înfrângere.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” a spus înaintea meciului cu Germania U21 că Olaru și Olimpiu Moruțan sunt piese de bază la reprezentativa de tineret.

Un jucător din Generația de Aur îl laudă pe Darius Olaru

Fost component al Generației de Aur, Ioan Ovidiu Sabău s-a arătat încântat de jocul lui Darius Olaru și îl laudă pe acesta pentru prestațiile avute la turneul final de tineret.

ADVERTISEMENT

”Olaru e un jucător care creşte, un jucător care face ambele faze foarte bine. El se maturizează mult mai rapid. Dă totul la orice meci şi, cu astfel de atitudine, câştigi respectul staffului”, a declarat Sabău la Look Sport.

”E un jucător foarte important pentru campionatul nostru. A fost al treilea joc pentru el la Euro. Mă regăsesc în el, dar ca stil e altceva, suntem diferiţi. El nu cedează niciodată, e un luptător. Pune capul în pământ, nu cedează, luptă”, a mai spus fostul internațional.

ADVERTISEMENT

Olaru nu e încă pregătit pentru naționala de seniori

Ionel Ganea crede că ratarea calificării în sferturile Euro U21 a fost  cauzată de arbitrajul din meciul cu Ungaria. Fostul atacant al tricolorilor îl apără pe Adi Mutu și crede că absența fiului său, George, a contat mult.

Imediat după ce naționala U21 a României a fost eliminată de la turneul final, Basarab Panduru l-a criticat pe selecționerul Adrian Mutu pentru că i-a lăsat rezerve pe Radu Boboc, Andrei Ciobanu și Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional nu s-a arătat impresionat de prestația ”tricolorilor” la Euro U21 2021 și a precizat că niciunul dintre titularii din meciul cu Germania, printre care și Darius Olaru, nu pot face deocamdată pasul către prima reprezentativă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,39 este cota pentru „total goluri: 2-5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT