Sport

Darius Olaru, primul gol al sezonului în FCSB – UTA. Bucurie reținută după reușita cu un șut perfect. Video

FCSB o înfruntă pe UTA Arad în etapa a 14-a din SuperLiga. Darius Olaru a deschis scorul pentru „roș-albaștrii”, bifând prima reușită a sezonului.
16.10.2022 | 21:44
Darius Olaru primul gol al sezonului in FCSB  UTA Bucurie retinuta dupa reusita cu un sut perfect Video
Darius Olaru, bucurie reținută după golul din FCSB - UTA Arad. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Darius Olaru a deschis scorul în meciul de pe Arena Națională cu UTA Arad. În cazul în care vor obține cele 3 puncte, „roș-albaștrii” vor urca până pe locul 7 în SuperLiga. Gigi Becali a fost și la baza din Berceni pentru a discuta cu jucătorii, așa cum a anunțat FANATIK.

Darius Olaru primul gol al sezonului în FCSB – UTA

Darius Olaru a deschis scorul în partida cu UTA Arad în minutul 16. Fotbalistul FCSB-ului a marcat cu o execuție superbă din afara careului.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul nu reușise să înscrie în acest sezon pentru FCSB, reușind doar 2 pase de gol. Fotbalistul ajuns la FCSB de la Gaz Metan Mediaș, în 2020 a ratat o ocazie mare de a marca în înfrângerea usturătoare cu Silkeborg.

Darius Olaru a avut o bucurie reținută imediat după ce a marcat, deși șutul mijlocașului nu i-a dat nicio șansă lui Florin Iacob, portarul arădenilor. Cel mai probabil, mijlocașul este resemnat după prestațiile slabe din Conference League.

ADVERTISEMENT

FCSB, părăsită de fani la meciul cu UTA

Dubla înfrângere cu Silkeborg i-a îndepărtat pe suporterii „roș-albaștrilor”, media fiind pe o pantă descendentă. La meciul cu danezii, de pe Arena Națională, FCSB a fost asistată de aproximativ 9,000 de fani.

Mult sub media cu care FCSB obișnuia să joace în Conference League în meciurile de pe teren propriu. De asemenea, fanii „roș-albaștrilor” nu s-au înghesuit să vină pe Arena Națională nici la meciul cu UTA.

ADVERTISEMENT

Astfel, echipa pregătită de Nicolae Dică a fost susținută la meciul cu formația lui Ilie Poenaru de doar 7,234 de suporteri. Este cea mai mică asistență în acest sezon pentru FCSB în meciurile de acasă.

Becali a schimbat prioritățile FCSB-ului: „Meciurile din campionat sunt pe primul loc”

Gigi Becali și-a pus problema retragerii din fotbal după umilințele cu Silkeborg și i-a dat un ultimatum lui Nicolae Dică. Soarta tehnicianului pe banca „roș-albaștrilor” depinde de rezultatele din următoarele meciuri din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera a mărturisit că prestațiile din campionat sunt acum prioritare. „De acum vom da totul în campionat. Eu sunt liniştit, chiar dacă am pierdut atâtea meciuri pentru că am încredere că echipa îşi va reveni. Dar i-am transmis lui Dică, meciurile din campionat sunt pe primul loc.

Nu pot să spun că nu mă interesează Conference League. Cum să nu mă intereseze? Dar nu o să joace titularii. Dar noi avem lot. De asta am transferat jucători, să putem juca şi în Europa şi în campionat”, a spus Gigi Becali, pentru FANATIK.

  • 5,5 milioane de euro este cota de piață a lui Darius Olaru, conform Transfermarkt. 
  • 19 meciuri și 2 pase de gol avea Darius Olaru la FCSB, înaintea partidei cu UTA Arad. 

Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „ambele marchează” la UTA – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT