Sport

Ilie Dumitrescu, semnal de alarmă pentru David Miculescu după CS Mioveni – FCSB 1-1: ”Trebuie să-și asume mai mult”

David Miculescu a spart gheața în meciul CS Mioveni - FCSB 1-1, însă Ilie Dumitrescu este nemulțumit de faptul că jucătorul adus de la UTA Arad nu arată ca un lider.
07.08.2022 | 11:35
Ilie Dumitrescu semnal de alarma pentru David Miculescu dupa CS Mioveni  FCSB 11 Trebuie sasi asume mai mult
David Miculescu a spart gheața în meciul CS Mioveni - FCSB 1-1, însă Ilie Dumitrescu este nemulțumit de faptul că jucătorul adus de la UTA Arad nu arată ca un lider. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 21 de ani a marcat primul său gol de la venirea la vicecampioana României, punctând cu o lovitură de cap după o centrare perfectă a lui Olaru.

David Miculescu, criticat de Ilie Dumitrescu după CS Mioveni – FCSB 1-1

La finalul întâlnirii CS Mioveni – FCSB 1-1, fostul mare internațional Ilie Dumitrescu a făcut o analiză a jocului prestat de ”roș-albaștri” și s-a arătat dezamăgit de faptul că David Miculescu nu se implică mai mult în joc.

ADVERTISEMENT

”Miculescu ar trebui să înțeleagă că trebuie să-și asume mai mult, să intre mai mult în combinații. Trebuie să ia tricoul de lider. El are calitate, are tehnică în regim de viteză, dar trebuie să fie mai mult în joc.

Centrarea lui Olaru de la gol este senzațională. Cordea a fost extrem de activ, a fost din nou unul dintre cei mai buni de la FCSB”, a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

David Miculescu a reușit să marcheze primul gol în tricoul FCSB, însă nu s-a putut bucura pe deplin de această reușită din cauza rezultatului final. El a recunoscut că se simte foarte bine în postura de atacant central.

FCSB suferă la omogenitate

Fostul portar Helmuth Duckadam s-a arătat dezamăgit de jocul prestat de FCSB și consideră că principala problemă a echipei lui Nicolae Dică o reprezintă faptul că nu are omogenitate. În plus, el nu-i vede pe ”roș-albaștri” în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

”Nu e ok. Dacă nu reușești să câștigi cu Mioveniul, atunci pretențiile tale la campionat devin din ce în ce mai mici. Sper să mai apuc să văd și eu la FCSB o echipă din care să știu măcar 9 titulari.

Din păcate, ei își doresc să aibă o echipă omogenă, dar n-ai cum. Când faci atâtea schimbări de la meci la meci, n-ai cum să faci o echipă omogenă. N-are cum să se lege.

ADVERTISEMENT

Folosind atâția jucători, făcând atâtea schimbări, jucătorii nu știu ce joacă ăla și ăla. Ori joacă cei doi fundași centrali, ori joacă Tamm? Dacă ți-e frică că se accidentează jucătorii, înseamnă că e o problemă”, a declarat Duckadam.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,98 este cota pentru „ambele marchează” la FCSB – Dunajska Streda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT