Sport

DDB Spania se dezice de acuzațiile aduse de Dragoș Sterpu conducerii lui Dinamo: „Probabil își va pierde funcția de președinte!”. Foto

DDB Spania a emis un comunicat oficial prin care se dezice de acuzațiile scandaloase lansate de președintele Dragoș Sterpu la adresa conducerii lui Dinamo.
07.02.2022 | 18:03
DDB Spania se dezice de acuzatiile aduse de Dragos Sterpu conducerii lui Dinamo Probabil isi va pierde functia de presedinte Foto
DDB Spania a emis un comunicat oficial prin care se dezice de acuzațiile scandaloase lansate de președintele Dragoș Sterpu la adresa conducerii lui Dinamo
ADVERTISEMENT

Dragoș Sterpu, președintele Asociației DDB Spania, a vorbit, zilele trecute, pentru FANATIK, în termeni duri despre conducerea lui Dinamo, care nu a fost de acord cu organizarea unui amical împotriva echipei Real Madrid Castilla.

DDB Spania se dezice de acuzațiile aduse de Dragoș Sterpu conducerii lui Dinamo

DDB Spania a emis un comunicat oficial prin care se dezice de acuzele lui Dragoș Sterpu, la adresa conducerii lui Dinamo. Ba mai mult, Sterpu ar urma să-și piardă funcția de președinte al Asociației DDB Spania.

ADVERTISEMENT

„Având în vedere discuțiile apărute în spațiul public în legătură cu meciul amical dintre Dinamo București și Real Madrid Castilla, Asociația DDB Spania dorește să facă următoarele precizări:

Este adevărat că în ultimele săptămâni s-au făcut eforturi pentru a organiza un turneu a echipei Dinamo București în zona Madridului, în acest sens având acordul de principiu din partea conducătorilor echipei Dinamo București.

ADVERTISEMENT

Nu vom relua detaliile organizatorice sau discuțiile avute cu cei din club, nu dorim să tulburăm apele mai mult decât sunt în momentul de față. Am dorit doar să ajutăm DInamo facilitând disputearea unui meci amical în comania echipei Real Madrid Castilla, în aceeași perioadă în care anul trecut Dinamo disputa un meci amical în compania celor de la Dinamo Kiev.

Conducerea clubului a considerat neoportună deplasarea în această perioadă, probabil cea mai grea din punct de vedere sportiv din istoria clubului, din acel moment oprindu-se orice demers.

ADVERTISEMENT

Oricât de mari au fost eforturile organizatorice și oricât de amre ar fi dezamăgirea provocată de anularea acestui turneu, sunte conștienți că binele echipei primează, mai ale acum în plină luptă pentru evitarea retrogradării.

În acest sens dorim să precizăm că ne dezicem de toate acțiunile din mass-media ale domnului Dragoș Adrian Sterpu, ulterioare anulării turneului.

ADVERTISEMENT

Condamnăm acuzele aduse de acesta oficialilor clublui și campania de denigrare dusă în mediul on-line, lucruri care considerăm că se răsfrâng negativ asupra echipei. Îi înțelegem dezamăgirea produsă de neconcretizarea evenimentului și îi apreciem entuziasmul și implicarea în organizare, dar binele echipei primează în această perioadă extrem de dificilă.

De altfel, domnul Sterpu se află în conflict deschis cu ceilalți membri ai Consiliului Director al asociației, pentru nerespectarea deciziilor luate de Consiliu, pentru refuzul de a-și îndeplini obligațiile prevăzute în statut și probabil își va pierde funcția de președinte al Asociației DDB Spania.

Pe această cale, dorim să încurajăm toți suporterii dinamoviști să fie alături de echipa și de toți cei implicați în încercarea de a ne salva de la retrogradare și să conștientizăm că pot fi ultimele luni de viață ale echipei”, se arată în comunicatul emis de DDB Spania.

ADVERTISEMENT
Tags: