Sport

De ce a jucat FCSB cu numere albe, nu roșii pe spate la Londra, cu West Ham. Cine a luat decizia

FCSB a fost nevoită să schimbe culoarea numerelor de pe tricou în meciul cu West Ham. UEFA a intervenit.
08.09.2022 | 23:09
De ce a jucat FCSB cu numere albe nu rosii pe spate la Londra cu West Ham Cine a luat decizia
Dawa, în duel cu un adversar pentru balon. Sursa: UEFA.com
ADVERTISEMENT

FCSB și West Ham au jucat în prima etapă din grupele Conference League pe stadionul Olimpic din Londra. Meciul a fost programat la doar o oră și jumătate de când s-a stins Regina Elisabeta a II-a.

De ce a jucat FCSB cu numere albe, nu roșii pe spate la Londra, cu West Ham! UEFA a luat decizia

În momentul în care cele două formații au intrat pe teren, roș-albaștrii au apărut cu tricourile schimbate. FCSB a avut tricouri albastre și în loc ca numerele să fie roșii, așa cum este echipamentul, elevii lui Dică au avut numere albe.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, cei de la UEFA au dictat această schimbare, motivând că numerele roșii nu erau atât de vizibile pe fondul albastru. Astfel, FCSB a fost nevoită să aibă numerele de culoare albă.

FCSB, susținere puternică din tribune! Tavi Popescu a început pe bancă

FCSB a avut parte de o susținere puternică în tribunele stadionului din Londra. Roș-albaștrii au avut 3125 de tichete rezervate pentru această confruntare și alți suporteri români au fost în celelalte sectoare ale stadionului.

ADVERTISEMENT

În echipa de start a lui Nicolae Dică a surprins absența lui Octavian Popescu. Decarul celor de la FCSB a fost lăsat pe banca de rezerve, plătind pentru începutul slab de sezon pe care îl are, după cum a recunoscut și jucătorul:

„Este un început slab de sezon pentru mine, sper să rezolv cât mai curând. Poate și pentru că sunt mutat de pe o poziție pe alta, dar trebuie să dau cel mai bun randament oriunde mă bagă Mister”.

ADVERTISEMENT

„Am apelat la un mental coach pentru dezvoltarea mea. Dacă mă ajută să mă dezvolt, e normal să merg în continuare”, a mai spus Tavi Popescu.

Regina Elisabeta a II-a s-a stins cu o oră și jumătate înainte de startul meciului!

Meciul s-a disputat conform programului normal, însă următoarele evenimente culturale și sportive din Regat vor fi amânate. Regina Elisabeta a II-a a decedat la 96 de ani, cu o oră și jumătate înaintea meciului.

ADVERTISEMENT

În Regat urmează 10 zile de doliu național, iar etapa de Premier League din weekend va fi amânată, la fel ca și celelalte evenimente sportive și culturale. Prințul Charles (73 de ani) este succesorul la tron. El va deveni Regele Charles al III-lea.

  • 96 de ani a trăit Regina Elisabeta a II-a
  • 5 ani au trecut de la ultima prezență a FCSB-ului în grupele competițiilor europene

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „1 solist” la FCSB – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT