Sport

De ce a refuzat Gigi Becali oferta pentru Octavian Popescu: ”Alţii se roagă să ajungă un jucător acolo”

Octavian Popescu ar fi putut deveni cel mai scump jucător român, dar Gigi Becali a decis să refuze oferta pentru transferul său.
04.07.2021 | 13:10
De ce a refuzat Gigi Becali oferta pentru Octavian Popescu Altii se roaga sa ajunga un jucator acolo
ADVERTISEMENT

Puștiul de 18 ani de la FCSB a fost dorit de Juventus Torino, care a pus pe masă 13 milioane de euro și 15% dintr-ujn viitor transfer.

Finanțatorul roș-albaștrilor crede că jucătorul va crește enorm în următorii ani și consideră că ar fi bine pentru el să mai joace încă doi ani în campionatul României, iar apoi speră să obțină pe el 50.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a refuzat oferta de 13 milioane de euro pe Octavian Popescu

Suma avansată de Gigi Becali pentru transferul lui Octavian Popescu este una uriașă, iar agentul Giovanni Becali crede că în viitorul apropiat vor exista oferte de 25-30 de milioane de euro pentru noua ”perlă” a vicecampioanei României.

”Primul nume care îmi vine în minte e Octavian Popescu. Din fericire sau din nefericire, e la Steaua. Ştim că Gigi nu îl dă decât pe o sumă mare. S-a învăţat cu sume mari, i-au şi reuşit şi până acum şi sper să îi reuşească şi cu Popescu.

ADVERTISEMENT

Am avut ofertă de 13 milioane! Ofertă pe care orice alt club din România o accepta. Alţii se roagă să ajungă un jucător acolo. Gigi a refuzat-o!”, a declarat Giovanni Becali pentru as.ro.

Popescu este în atenția multor cluburi mari

Impresarul este convins că valoarea lui Octavian Popescu va aduce cu sine și alte oferte importante și s-a arătat curios ce va face vărul său în momentul în care va primi o sumă importantă de bani, dar care nu se ridică la cerințele sale inițiale.

ADVERTISEMENT

”Să vedem când va veni una de 25 de milioane de euro ce va zice, sau de 30 de milioane. Acest jucător e pe buzele multor manageri, manageri care decid. Viitorul joacă în favoarea lui, dar trebuie să îşi dea seama că trebuie să mai dea mai mult, mai mult”, a spus Giovanni Becali.

Dumitru Dragomir este de părere că Gigi Becali a luat o decizie bună de a nu-l vinde pe Octavian Popescu și este de părere că puștiul FCSB-ului poate să ajungă să valoreze mult mai mult, cu condiția să nu se accidenteze.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a mărit salariul lui Octavian Popescu

FANATIK a aflat în exclusivitate că Gigi Becali i-a mărit salariul lui Octavian Popescu pentru a-l motiva și mai mult pe tânărul jucător. Pentru Tavi e a doua mărire de salariu în doar patru luni, iar atacantul câștigă acum 4.000 de euro pe lună, de patru ori mai mult decât atunci când a semnat cu FCSB.

Cota lui Octavian Popescu a explodat în ultimele luni, iar acum este evaluat conform tranfermarkt la 1.200.000 de euro, o sumă uriașă pentru un jucător de doar 18 ani. Giovanni Becali a declarat pentru FANATIK cum l-a adus pe puști la FCSB: „Octavian Popescu a plecat de la Craiova după ce am discutat cu Mihai (n.r. – Mihai Rotaru, patronul de la U Craiova) și i-am spus că trebuie să-i mărească salariul copilului. I-am zis să i-l facă undeva la 2000-2500 de lei pe lună, pentru că avea doar 600 de lei! Din păcate pentru el, Mihai nu a crezut în potențialul mare pe care-l are Octavian”, a spus Giovani pentru site-ul nostru.

Între timp, Octavian Popescu a debutat și la echipa națională a României U21, iar jucătorul născut la Nucet mai are contract cu FCSB până în data de 30 iunie 2024. Tavi a jucat 34 de meciuri în ultimul sezon pentru FCSB și a reușit patru goluri și opt pase decisive.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,18 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT