Sport

De ce n-a mai ajuns Devis Mangia la FCSB. Reacția lui Gigi Becali la scandalul sexual de la Craiova: ”Cum să-l iei pe ăsta în casă?”

Gigi Becali și-a dorit să-l aducă pe Devis Mangia la FCSB în primăvara anului 2019, însă mutarea nu s-a mai realizat deși lucrurile păreau a fi aranjate.
03.10.2022 | 13:03
De ce na mai ajuns Devis Mangia la FCSB Reactia lui Gigi Becali la scandalul sexual de la Craiova Cum sal iei pe asta in casa
Gigi Becali și-a dorit să-l aducă pe Devis Mangia la FCSB în primăvara anului 2019, însă mutarea nu s-a mai realizat deși lucrurile păreau a fi aranjate
ADVERTISEMENT

Tehnicianul italian a fost suspendat de curând din funcția de selecționer al naționalei Maltei, după ce un jucător l-a denunțat că i-a făcut avansuri sexuale.

Gigi Becali dezvăluie de ce nu l-a mai adus la FCSB pe Devis Mangia

Despre Devis Mangia s-a vorbit că a avut un comportament asemănător și în perioada când era antrenor la Universitatea Craiova, iar mama lui Răzvan Popa a povestit coșmarul prin care a trecut și fiul său.

ADVERTISEMENT

Comentând scandalul iscat în jurul lui Devis Mangia în ultimele zile, Gigi Becali a dezvăluit că nu l-a mai adus la FCSB după ce a avut o discuție cu Mihai Rotaru, patronul ”Științei”, în care acesta i-a dat de înțeles că acuzațiile aduse italianului sunt adevărate.

”Am vrut să-l aduc antrenor pe Devis Mangia, pentru că MM mi-a zis că e antrenor bun, profesionist. E adevărat, Craiova juca bine. Eu m-am interesat și m-am interesat și la Rotaru. Rotaru nu mi-a zis exact ce, dar mi-a dat de înțeles că așa e (n.r. – zvonurile despre hărțuirea sexuală).

ADVERTISEMENT

Și atunci, eu cum să iau așa ceva? Doamne, miluiește! Când am auzit așa, am zis ce-mi trebuie balamuc, Doamne ferește. M-a ferit Dumnezeu. Cum să-l iei la tine în casă, ăsta vine cu duhuri necurate”, a declarat Becali, pentru gsp.ro.

Explicațiile lui Becali pentru comportamentul italianului

Finanțatorul vicecampioanei României a încercat să-i găsească o scuză bisericească tehnicianului italian și consideră că acesta nu se poate controla atunci când face astfel de lucruri.

ADVERTISEMENT

”Nu am mai zis după aia de ce nu l-am luat, să nu fiu iar amendat pentru discriminare de comisia de la Federație. Dacă așa vrea Europa… Nu te joci cu ăștia. Credeți că Mangia face ce face că vrea el? Credeți că el nu știe că nu e bine ce face? El e obligat.

De ce? Pentru că are stăpân. Nu se poate controla, pentru că stăpânul lui, drac, îi spune ‘așa să faci’. Și el face. Eu nu pe Mangia îl condamn, el e comandat de stăpân. Stăpânul lui drac, dracul care-l pune. Niciun om nu vrea să facă asta”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un an și jumătate, fostul selecționer al naționalei României, Victor Pițurcă, dezvăluia faptul că Devis Mangia ar fi gay și i-ar fi transmis mesaje cu conotații sexuale unui jucător de la Universitatea Craiova. FANATIK afla în exclusivitate că fotbalistul în cauză era Răzvan Popa.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,31 este cota pentru ”șansă dublă: 12” la Silkeborg – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT