Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De ce nu a debutat Nana Antwi în FCSB – Sepsi 1-0? Gigi Becali a explicat discuția sa cu staff-ul

Debutul lui Nana Antwi la FCSB întârzie. Gigi Becali a dezvăluit de ce ghanezul n-a apărut pe teren în victoria cu Sepsi, scor 1-0.
12.02.2024 | 14:40
De ce nu a debutat Nana Antwi in FCSB  Sepsi 10 Gigi Becali a explicat discutia sa cu stafful
De ce nu a debutat Nana Antwi în FCSB – Sepsi 1-0? Gigi Becali a explicat discuția sa cu staff-ul. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Nana Antwi, pe care voia să îl vadă la lucru în FCSB – Sepsi 1-0. Patronul liderului din SuperLiga a dezvăluit de ce n-a apărut pe teren fotbalistul comparat cu Vinicius de la Real Madrid.

Debutul lui Nana Antwi la FCSB întârzie. De ce n-a intrat „racheta” la meciul cu Sepsi

Gigi Becali a plătit 50.000 de euro pentru a îl transfera pe Nana Antwi de la FC Urartu. Fundașul ghanez care a impresionat staff-ul roș-albaștrilor la antrenamente nu a apucat să joace încă într-un meci oficial. Debutul fundașului dreapta ar fi trebuit să se producă la partida cu Sepsi, dar planurile au fost date peste cap.

ADVERTISEMENT

„N-a vrut staff-ul. Am vorbit cu staff-ul în pauză și eu fac, dar nu fac niciodată împotriva staff-ului. Dacă staff-ul spune ceva, nu zic faceți ca mine. Când spun ei un lucru clar ‘Domne, asta nu se poate face’, nu fac.

E clar, se întâmplă. Ei au spus nu se poate acum. Era 1-0, dacă era 2-0, poate îl băgau. Și am zis bine, mă, atunci faceți cum știți voi. Au zis că sunt jucătorii bolnavi, ei știu care cum s-a antrenat, care poate face față și au făcut cum au vrut ei și bine au făcut.

ADVERTISEMENT

Sunt momente când le zic să facă ce vor, că nu mai știu eu”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede luni, marți și vineri, LIVE, pe FANATIK.RO.

Nana Antwi este fundaș dreapta de meserie, post pe care se luptă la FCSB cu Valentin Crețu și Alexandru Pantea. Ghanezul este cotat de transfermarkt.com la 275.000 de euro și a cochetat cu naționalele de juniori ale țării sale.

ADVERTISEMENT

„Numai fibră și tendoane”

FCSB ar putea să debuteze în următorul meci al roș-albaștrilor din sezonul regulat. Liderul din SuperLiga are următorul meci luni, 19 februarie, de la ora 20:30, pe terenul Universității Cluj. În tur cele două formații au remizat pe Național Arena, scor 2-2.

„Recordul pentru țesutul adipos a fost Tănase, undeva la 3%. Nana Antwi, dacă o să avem tricourile mulate și vrea cineva să-l prindă, n-are nicio șansă că n-are de ce să-l apuce. 

ADVERTISEMENT

N-am întâlnit așa ceva. Cred că are 0,001. O să-l rog pe medicul nostru să-l pună pe device. Numai fibră și tendoane, cum ziceam noi pe vremuri. A fost foarte greu la Medicina Sportivă să i se ia sânge. La cei cu țesut adipos li se văd mai ușor venele”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport, despre Nana Antwi.

De ce S-A AMANAT DEBUTUL “RACHETEI” de la FCSB | EXPLICATIA lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT