Sport

Fotbalistul de la FCSB care l-a impresionat pe Mihai Stoica: „Nu am văzut așa ceva”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, s-a arătat impresionat de condiția fizică a ultimului jucător transferat la echipă.
02.02.2024 | 22:16
Fotbalistul de la FCSB care la impresionat pe Mihai Stoica Nu am vazut asa ceva
Mihai Stoica, declarații despre ultimul transfer al FCSB. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB i-a adus în această perioadă de transferuri pe Baba Alhassan (Hermannstadt), Luis Phelipe (Poli Iași) și Nana Antwi (Urartu). Dacă primii doi deja au debutat în tricoul roș-albastru, Antwi este așteptat să facă parte din lotul echipei în etapele viitoare. FCSB o va înfrunta pe Farul Constanța 5 februarie, în etapa cu numărul 24 din SuperLigă.

Mihai Stoica: ”Nu am văzut fotbalist ca Nana Antwi”

Mihai Stoica s-a arătat impresionat de ultimul transfer făcut de FCSB în această iarnă, declarând că jucătorul ghanez are o condiție fizică de invidiat.

ADVERTISEMENT

”Până acum aveam recorduri, Florin Tănase undeva avea 3% ţesut adipos, dar ca Nana Antwi nu am văzut. Dacă o să avem tricourile mulate și vrea cineva să îl apuce, nu o să reușească. Nu o să aibă de ce să îl apuce. N-am întânit așa ceva. Nu are deloc strat adipos. Cred că are 0.01%.

A fost foarte greu la medicina sportivă să i se ia sânge. Nu i se văd nici venele. A trebuit să fie bătută zona pentru a se relaxa muşchiul”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Cu ce jucător de la Real Madrid îl compară Becali pe Nana Antwi

Nana Antwi  este așteptat cu nerăbdare pe teren de către Gigi Becali, fundașul fiind deja comparat cu o vedetă de la Real Madrid. Patronul lui FCSB a plătit 50.000 de euro pentru a îl cumpra de la Urartu.

„E ca racheta. Nu am văzut jucător cu asemenea viteză. Acum trebuie să îl măsurăm că el s-ar putea să fie jucătorul cu cea mai mare viteză din lume. E cel mai rapid. Trebuie să îi facem măsurătoarea.

ADVERTISEMENT

Trebuie să îl comparăm cu ăla. Cu Vicinius (n.r. – Vinicius) de la Real Madrid trebuie să îl comparăm. Eu așa îi zic, Vicinius, nu îi zic Vinicius”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Câtă răbdare are Gigi Becali cu transferurile din această iarnă?

Gigi Becali a oferit declarații despre Baba Alhasan și Luis Phelipe și a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că îşi va face o idee despre noile achiziţii după 5-6 meciuri.

ADVERTISEMENT

”Nu mi-am dat seama de potenţialul lui Luis Phelipe. Întreabă-mă după 5-6 meciuri şi îţi spun. N-ai văzut? Mi-a plăcut foarte mult de Baba Alhasan la primul meci. La al doilea, nu mi-a mai plăcut de el. Eu imediat îi văd. Pe mine nu mă păcăleşti”, a spus Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul FCSB - Farul