Sport

De ce s-a mutat naționala României din Ghencea pe Giulești. „Măcar să scoatem bani să ne plătim utilitățile”

Mugur Bolohan, directorul adjunct al CS Rapid, a dezvăluit motivele pentru care naționala României s-a mutat pe Giulești și a spus că următoarele trei meciuri ale „tricolorilor” se vor disputa pe stadionul Rapidului.
03.05.2022 | 19:58
De ce sa mutat nationala Romaniei din Ghencea pe Giulesti Macar sa scoatem bani sa ne platim utilitatile
De ce s-a mutat naționala României din Ghencea pe Giulești. Sursă foto: cni.ro
ADVERTISEMENT

Oficialul giuleștenilor speră ca Federația Română de Fotbal se va simți bine pe Giulești, pentru a-și mai organiza și în viitor meciuri pe noua arenă.

De ce s-a mutat naționala României din Ghencea pe Giulești

Mugur Bolohan, directorul sportiv al CS Rapid, a vorbit despre meciurile pe care FRF vrea să le organizeze pe Giulești, acestea fiind trei partide din Liga Națiunilor și finala Cupei României, explicând motivele pentru care Federația a luat aceste decizii:

ADVERTISEMENT

„A venit FRF cu o cerere, aici se va organiza și finala Cupei României și, probabil, următoarele trei meciuri ale naționalei. Nu știu încă suma pe care o va plăti FRF, încă nu s-a făcut un contract”.

„Eu am văzut o cerere pentru următoarele trei meciuri din Liga Națiunilor. Eu zic că e mai bine, sper să fie mai bine primiți în Giulești, să fie mulțumiți și să rămână la noi, în Giulești.

ADVERTISEMENT

Măcar să scoatem bani să ne putem plăti utilitățile și costurile de operare”, a mai spus Mugur Bolohan, la TV DigiSport.

„Gigi Becali vorbește multe, de doi ani tot joacă în Ghencea!”

Mugur Bolohan a vorbit și despre dorința FCSB-ului de a juca în Ghencea, ironizându-i pe rivali: „Până să fie un răspuns, trebuie să fie o cerere, pentru că domnul Gigi Becali vorbește multe, de doi ani joacă și în Ghencea, dar nu i-am văzut.

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere legal… nu știu, au voie să joace, dar moral o să se gândească și ei că nu e locul lor în Giulești, cu atât mai mult cu cât vorbim despre ultima etapă, care poate fi decisivă.

Eu cred că tot Giuleștiul ar fi împotriva lor, eu nu cred că e locul lor să joace un meci ca gazde în Giulești. Oricine plătește o chirie poate juca pe stadion. Sunt niște tarife acceptate, da”.

ADVERTISEMENT

Despre posibilitatea ca meciul dintre FCSB și CFR să se joace pe Giulești a vorbit și Gigi Corsicanu, liderul de galerie al Rapidului, într-un interviu exclusiv pentru FANATIK.

„Nu știu cum sunt organizați alții, eu pot să spun despre clubul nostru. Ei fiind sub MApN, poate aui alte reguli, noi avem niște prețuri minimale de la care se pleacă, nu e aceeași chirie pentru toate cluburile la fel.

Prețul minimal e de 10.000 de euro, pe care îi plătește Rapid, plus utilități. Se poate cere și un milion de euro, probabil, nu avem un plafon maxim”, a mai spus Mugur Bolohan.

ADVERTISEMENT