Life

De ce și-a dat Daniel Buzdugan invitații afară de la propria nuntă. Nu a stat la discuții: „Simplu”

Daniel Buzdugan a făcut dezvăluiri incredibile despre nunta sa. Jurnalistul s-a enervat și a dat o parte din invitați afară.
01.08.2023 | 14:47
De ce sia dat Daniel Buzdugan invitatii afara de la propria nunta Nu a stat la discutii Simplu
Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a dat invitații afară de la nuntă. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă în timpul emisiunilor pe care le realizează este mereu pus pe șotii, în viața de zi cu zi, Daniel Buzdugan mizează pe seriozitate. Omul de radio a povestit recent ce l-a deranjat atât de tare la propria nuntă încât a ajuns să dea oamenii afară.

Daniel Buzdugan și-a dat afară invitații de la nuntă

Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai apreciați bărbați din România, mai ales prin prisma dragostei pe care o poartă familiei sale, dar și lui Dumnezeu, mărturisind că și-a regăsit sufletul prin pelerinaje. 

ADVERTISEMENT

Este căsătorit de 20 de ani și are doi copii cu care se mândrește, iar recent a vorbit despre începutul mariajului său cu Monica. Daniel Buzdugan și soția lui au fost împreună nouă ani până să decidă să facă nunta. 

De altfel, în tot acest timp nu au locuit împreună, astfel că atunci când au devenit soț și soție a fost ca și cum ar fi luat relația de la capăt. „Nunta am făcut-o pe 27 octombrie. Noi ne cunoscuserăm cu nouă ani în urmă, pe 26 octombrie.

ADVERTISEMENT

Și am împins-o cât am putut mai înspre toamnă, ca să mai prelungesc puțin starea de necăsătorie. Ceea ce a fost frumos a fost că, timp de nouă ani de zile, fiecare a stat acasă la el.

Noi nu am stat împreună. Apoi, m-am mutat la București și ne-am mutat împreună. Parcă am dat kilometrajul înapoi”, a povestit Daniel Buzdugan despre începutul căsniciei sale pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Și-a dorit ca evenimentul să se termine repede

Chiar dacă au așteptat aproape un deceniu să facă pasul cel mare, Daniel Buzdugan și soția lui și-au dorit ca nunta să se termine repede. Din acest motiv, au ales să se căsătorească într-o zi de duminică. Totuși, au fost câțiva petrecăreți care nu s-au lăsat duși de la masă.

Jurnalistul, însă, nu a stat prea mult la discuții și i-a poftit afară, spre surprinderea lor. „Într-adevăr, a plecat lumea devreme, dar o masă de mediciniști a rămas, din partea soției, și ei voiau să stăm. Unul dintre băieții de la masa respectivă a zis: ‘Ce mișto! Am rămas noi între noi, gata, acum începem nunta!’.

ADVERTISEMENT

Zic: ‘Bă, nu, nunta se termină acum. E nunta mea’. ‘Dar e frumos să ne dai afară?’. Pur și simplu, i-am dat afară. Zic: ‘Eu cu soția mea mergem acasă să numărăm banii și să ne bucurăm unul de celălalt, voi, dacă vreți, luați-vă plicurile pentru after hours’. Nu le-am luat banii, dar i-am dat afară”, a dezvăluit Daniel Buzdugan.

ADVERTISEMENT