Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De cine se teme Gică Hagi în lupta la titlu: „Toate au șanse!”. Comparația cu echipa din 2017 cu care a luat campionatul. Video Exclusiv

Gheorghe Hagi a intervenit la Fanatik SuperLiga după Farul Constanța - Sepsi 2-0 și a dezvăluit de cine se teme în lupta la titlu.
01.03.2023 | 12:57
De cine se teme Gica Hagi in lupta la titlu Toate au sanse Comparatia cu echipa din 2017 cu care a luat campionatul Video Exclusiv
De cine se teme Gică Hagi în lupta la titlu: „Toate au șanse!”. Comparația cu echipa din 2017 cu care a luat campionatul. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a intervenit telefonic în cadrul celei mai noi ediții de FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre șansele la titlu ale Farului. În etapa cu numărul 28, „marinarii” au învins-o pe Sepsi, scor 2-0, și au rămas pe primul loc, cu 61 de puncte.

Hagi, despre lupta la titlu din SuperLiga. De cine se teme managerul tehnic al Farului

Pentru Hagi nu va fi o premieră dacă va lua titlul de campion în România. S-a mai întâmplat în ediție 2016-2017, atunci când actuala echipă a „Regelui” purta numele de Viitorul Constanța. Managerul tehnic al Farului a încercat să facă o comparație între cele două formații.

ADVERTISEMENT

„Amândouă au fost talentate. Noi de acolo plecăm. Nu pot să spun. Mai avem disputat meciuri multe ca să ajungem la performanța celei din 2016-2017. Cea din 2017 a ieșit campioană. Noi suntem la luptă, suntem acolo și vorbim după, dacă se întâmplă, vorbim atunci”, a declarat Gică Hagi, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIIDEO MAI JOS

Indiferent de rezultatul de la finalul sezonului, Hagi își propune încă de pe acum ca „marinarii” să facă o figură frumoasă în cupele europene, după ce și-au câștigat la TAS dreptul de a juca acolo.

ADVERTISEMENT

„Asta a fost ideea când s-a făcut unirea (n.r. – Viitorul cu Farul). Suntem o echipă cu tradiție acum, care are Constanța și Dobrogea în spate, mulți suporteri, asta înseamnă multă responsabilitate și vom încerca să fim mai buni din vară”, a adăugat managerul tehnic al Farului.

„Regele” se așteaptă la un play-off extrem de disputat. Totuși statistica este de partea Farului, dacă va termina sezonul regulat pe prima poziție. În cei opt ani de când SuperLiga se joacă în sistem play-off și play-out s-a întâmplat o singură dată ca echipa care e pe 1 după primele 30 de etape să nu ia și titlul: FCSB, în sezonul 2020-2021.

ADVERTISEMENT

„E clar că echipele sunt echilibrate. Așa au fost și meciurile din campionat. Cred că va fi un play-off interesant și vom vedea care va fi cel mai bun. (n.r. – despre VAR) Sunt situații complicate care nu se văd și la un momentdat clarifică foarte bine lucrurile. E o chestie bună din punctul meu de vedere.

(n.r. – dacă se lupta la titlu doar cu CFR) Nu. Cred că suntem mai mulți. Și Craiova dacă face 2-3 rezultate bune în ultimele meciuri și ei intră în cărți. Depinde de rezultate. Sunt trei echipe puternice, dar și Rapid și Craiova… Toate cinci au șanse. Depinde de rezultatele din aceste ultime trei etape”, a conchis Hagi.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT