Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„De la anul o să defilăm! Rapid va fi campioană înainte de play-off”. Ce transferuri le-a cerut Gigi Corsicanu lui Șucu și Angelescu

Gigi Corsicanu, unul dintre liderii suporterilor de la Rapid, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că giuleştenii vor defila spre titlu începând cu stagiunea următoare.
26.02.2024 | 15:30
De la anul o sa defilam Rapid va fi campioana inainte de playoff Ce transferuri lea cerut Gigi Corsicanu lui Sucu si Angelescu
„De la anul o să defilăm! Rapid va fi campioană înainte de play-off”. Ce transferuri le-a cerut Gigi Corsicanu lui Șucu și Angelescu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB s-a desprins la 10 puncte de Rapid şi CFR Cluj în fruntea clasamentului. Giuleştenii au pierdut surprinzător pe terenul celor de la Poli Iaşi şi au suferit prima înfrângere din anul 2024.

Gigi Corsicanu: „De la anul o să defilăm! Rapid va fi campioană înainte de play-off”

Gigi Corsicanu, unul dintre liderii suporterilor din Giuleşti, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că nu este nicio tragedie dacă echipa va pierde titlul în actuala stagiune, dar începând cu sezonul viitor Rapid va fi invincibilă în SuperLiga:

ADVERTISEMENT

“Noi suntem angrenaţi în lupta pentru titlu, nu este nimic pierdut. Dar am mai spus-o într-un interviu chiar la voi. Dacă nu luăm titlul anul acesta nu este niciun capăt de ţară. 

Nimeni nu pune presiune pe echipă, pe conducători. Eu am discutat de foarte multe ori pe tema aceasta cu domnul Şucu, cu Niculae, cu Victor Angelescu. Le-am sugerat să ia jucători de titlu, cu care să se câştige campionatul.

ADVERTISEMENT

“O să ieşim campioni înainte de play-off”

Jucători de lot poţi să iei din propria pepinieră. Dacă vrei să te baţi la titlu, iei jucători care fac diferenţa. Şi-au dat seama şi au făcut chestia asta. Anul viitor o să defilăm la campionat.

Rămâne de stabilit relaţiile de joc între ei. Dar sunt convins că de la anul, Rapid o să defileze. O să ieşim campioni înainte de play-off. O să vedeţi. Şi nu arunc vorbe în vânt. Aşa cum v-am spus, sunt de o viaţă în fotbal”, a spus Corsicanu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Albu are o ofertă de la CFR Cluj, vrea Mutu să îl ia acolo”

Referitor la ieşirea în club a lui Alexandru Albu şi Andrei Borza, Gigi Corsicanu a declarat că nu vrea să se pronunţe în ceea ce priveşte pedepsele care ar trebui date:

“Nu pot să îmi dau cu părerea despre Albu. Este un subiect foarte delicat şi nu vreau să mă implic. Aş putea să influenţez dacă spun “da” sau “nu”. Este o decizie pe care trebuie să o ia conducătorii. 

ADVERTISEMENT

Din câte ştiu eu, Albu are o ofertă de la CFR Cluj, vrea Mutu să îl ia acolo. Nu pot să spun că i-aş prelungi sau nu i-aş prelungi. Conducerea să îşi facă strategia, nu ne implicăm în deciziile lor”, a spus Corsicanu.

Ce transferuri le-a cerut Gigi Corsicanu lui Șucu și Angelescu

ADVERTISEMENT