Sport

Decizie drastică luată de Dusan Uhrin înainte de returul Dinamo – U Cluj! Şi-a scos din lot căpitanul. Exclusiv

Dusan Uhrin a luat o decizie drastică înainte de returul dintre Dinamo şi U Cluj. FANATIK a aflat că antrenorul l-a scos din lot pe Steliano Filip, unul dintre jucătorii care au purtat banderola de căpitan.
27.05.2022 | 18:42
Decizie drastica luata de Dusan Uhrin inainte de returul Dinamo  U Cluj Sia scos din lot capitanul Exclusiv
Gabi Torje, Steliano Filip şi alţi jucătorii dinamovişti, dezamăgiţi după o înfrângere. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregăteşte pentru cel mai important meci al sezonului, returul barajului cu U Cluj. “Câinii” trebuie să întoarcă scorul de 0-2 din tur pentru a evita o ruşine istorică. Iar antrenorul “câinilor”, a luat o decizie drastică pentru meciul de duminică.

Decizie drastică luată de Dusan Uhrin înainte de returul Dinamo – U Cluj! Steliano Filip, out din lot

Din informaţiile FANATIK, Dusan Uhrin a hotărât să îl scoată din lot pentru retur pe Steliano Filip. Fundaşul stânga a fost integralist în tur, însă antrenorul lui Dinamo a hotărât să îl scoată în afara lotului.

ADVERTISEMENT

După ce a făcut analiza meciului tur, Dusan Uhrin se gândeşte să lase în afara lotului un alt nume greu de la Dinamo. Însă, tehnicianul este nehotărât şi va lua o decizie în acest sens în cursul zilei de sâmbătă.

Steliano Filip a avut evoluţii inconstante în actuala stagiune. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a intrat în contre cu fanii alb-roşiilor, care îi reproşeau evoluţiile slabe în actualul sezon şi chiar a insistat să plece în iarnă.

ADVERTISEMENT

Fundaşul stânga a vrut să plece în iarnă! A avut ofertă din Ungaria

Fotbalistul a primit o ofertă din Ungaria, cu condiţia de a pleca fără obligaţii de la Dinamo. Astfel, Steliano Filip a încercat să îi convingă pe oficiali să îl lase liber de contract şi chiar a refuzat să intre pe teren.

Şefii s-au ţinut tare şi nu l-au lăsat liber pe Steliano Filip, iar după încheierea perioadei de mercato, fotbalistul a revenit la sentimente mai bune, acceptând să ajute echipa să se salveze de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Însă, unul dintre cei mai experimentaţi fotbalişti din lotul lui Dinamo nu va fi pe teren în meciul sezonului. Dusan Uhrin a hotărât să nu îl ia în lot pe fundaşul stânga, cel care a purtat şi banderola în acest sezon.

Decizie surprinzătoare: Filip, integralist în opt din ultimele nouă meciuri

Decizia este una surprinzătoare, în condiţiile în care Steliano Filip a fost integralist în opt din ultimele nouă meciuri ale “câinilor”. La Cluj, evoluţia fundaşului stânga a fost una în nota echipei, Filip fiind criticat pentru că şuturile expediate spre poarta adversă au trecut departe de ţintă.

ADVERTISEMENT

Fundaşul stânga mai are un an de contract cu Dinamo, însă a spus în repetate rânduri că în vară şi-ar dori să fie lăsat să plece liber de contract, indiferent dacă echipa se salvează sau nu de la retrogradare.

Cu două zile înainte de meciul cu U Cluj, la Săftica a fost ţinută o slujbă. FANATIK a aflat că Răzvan Zăvăleanu, Dusan Uhrin şi Gabi Torje, liderul vestiarului, au avut iniţiativa de a chema preoţii, care i-au încurajat pe jucători şi le-au spus că se vor ruga pentru îndeplinirea obiectivului.

  • 28 de ani are Steliano Filip
  • 250.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului
ADVERTISEMENT